Икона

C++ JAVA
amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Икона

Post by amfet » Thu Jul 08, 2010 3:24 pm

Здравейте искам да ви попитам как да си направя някаква система с която мога да слагам различни иконки до имента на потребителите в сайта ми ?
Поздрави !

ExpressYourself
Потребител
Потребител
Posts: 736
Joined: Sat Feb 13, 2010 4:39 pm
Answers: 38

Re: Икона

Post by ExpressYourself » Thu Jul 08, 2010 6:39 pm

amfet wrote:Здравейте искам да ви попитам как да си направя някаква система с която мога да слагам различни иконки до имента на потребителите в сайта ми ?
Поздрави !
Нищо не можах да разбера... Я опираи пак да обесниш :shock:

taneca
Турист
Турист
Posts: 299
Joined: Sun Jul 12, 2009 4:56 pm
Contact:

Post by taneca » Thu Jul 08, 2010 7:25 pm

Рангове ли ?

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Thu Jul 08, 2010 8:07 pm

taneca wrote:Рангове ли ?
Да рангове но само да има иконка или текст без никакви права :)

ExpressYourself
Потребител
Потребител
Posts: 736
Joined: Sat Feb 13, 2010 4:39 pm
Answers: 38

Post by ExpressYourself » Thu Jul 08, 2010 8:15 pm

amfet wrote:
taneca wrote:Рангове ли ?
Да рангове но само да има иконка или текст без никакви права :)
Правиш си в таблицата ново поле кращаваш го да кажем rank след което вътре си въвеждаш с текст какъв искаш да е ранка след това много лесно можеш да си извадиш ранка $promenlivata['rank'] ако искаш да е с икони аз лично пак го правя така да кажем Потребител след това си го вадя с икона <img src="images/$promenlivata['rank'].png" alt="" border="0" />

Успех

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Fri Jul 09, 2010 8:44 am

ExpressYourself wrote:
amfet wrote:
taneca wrote:Рангове ли ?
Да рангове но само да има иконка или текст без никакви права :)
Правиш си в таблицата ново поле кращаваш го да кажем rank след което вътре си въвеждаш с текст какъв искаш да е ранка след това много лесно можеш да си извадиш ранка $promenlivata['rank'] ако искаш да е с икони аз лично пак го правя така да кажем Потребител след това си го вадя с икона <img src="images/$promenlivata['rank'].png" alt="" border="0" />

Успех
Благодаря ,но може ли да ми дадеш и таблицата защото малко не ги схващам тези неща :idea:

ExpressYourself
Потребител
Потребител
Posts: 736
Joined: Sat Feb 13, 2010 4:39 pm
Answers: 38

Post by ExpressYourself » Fri Jul 09, 2010 8:48 am

Защо ти е таблица добави си едно ново поле varchar с име rank 50-100 символа в таблицата users или там където ти се записват регистрираните потребители.. След което във полетата си въвеждаш за секи потребител какъв ранк искаш

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Fri Jul 09, 2010 9:24 am

ExpressYourself wrote:Защо ти е таблица добави си едно ново поле varchar с име rank 50-100 символа в таблицата users или там където ти се записват регистрираните потребители.. След което във полетата си въвеждаш за секи потребител какъв ранк искаш
Ами утидох на таблицата users във pma излязоха ми всички потребители и отгоре кликнах на Insert и нищо не стана

ExpressYourself
Потребител
Потребител
Posts: 736
Joined: Sat Feb 13, 2010 4:39 pm
Answers: 38

Post by ExpressYourself » Fri Jul 09, 2010 9:28 am

офф.. Добави ли ново поле? - Structure - Go(бутона) даваш му има rank след което му слагаш varchar 100 избираш колация даваш пак Go(бутона) и тогава вече отиваш да даваш на Insert

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Fri Jul 09, 2010 2:51 pm

Ами пак не мога да се справя :) Остави не се занимаваи :) Ще питам някои друг..

Post Reply