Икона

C++ JAVA
bowby
Нов
Нов
Posts: 187
Joined: Mon Jun 28, 2010 3:55 pm

Post by bowby » Fri Jul 09, 2010 3:55 pm

Като не можеш да си адднеш едно поле, къде си тръгнал да си правиш сайт ?

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Sat Jul 10, 2010 11:02 am

Все пак ако някои иска да помогне да пише :?:

amfet
Нов
Нов
Posts: 29
Joined: Sat May 22, 2010 9:38 am

Post by amfet » Sat Jul 10, 2010 12:13 pm

Добавих поле ранк но сега как да си изкарам до името ранк-а Image

User avatar
rosko
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:38 am
Answers: 32
Location: deep into the kernel

Post by rosko » Sat Jul 10, 2010 12:23 pm

Просто ползваш заявката за името, но вместо примерно $row['username'] пишеш $row['rank']

$row може да е всякаква променлива, не е задължително тя да е именувана $row.

$q = mysql_query("SELECT * FROM users ")
while($row = mysql_fetch_assoc($q))
{
$user = $row['user'];
echo "<br/>";
$rank = $row['rank'];
}

ExpressYourself
Потребител
Потребител
Posts: 736
Joined: Sat Feb 13, 2010 4:39 pm
Answers: 38

Post by ExpressYourself » Sat Jul 10, 2010 6:23 pm

И вместо int(11) го направи varchar(50) :?:

Post Reply