Презаписване на DVD

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
User avatar
CosaNostra
Турист
Турист
Posts: 376
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:15 pm

Презаписване на DVD

Post by CosaNostra » Tue Jun 18, 2013 7:08 pm

Здравейте! Дадоха ми диск с Win7 и искам да си го презапиша на мой си диск, пробвах, но ми казва, че има файл, по-голям от 2GB и не може да се извърши действието. Свалих си го на компа ( от диска ) и пак ми каза същото.. къде греша? :idea:

PS: Никога преди не съм презаписвал, дори не съм правил опити!

User avatar
DarkAngelOfhope
Потребител
Потребител
Posts: 739
Joined: Fri Jul 06, 2007 9:50 am
Answers: 37
Contact:

Post by DarkAngelOfhope » Tue Jun 18, 2013 7:16 pm

Nero има опция да копира диска или DVD-то :)

Незнам ти как си пробвал до сега :)

User avatar
odyssey
Нов
Нов
Posts: 194
Joined: Sun Jul 03, 2011 11:14 am
Answers: 14
Contact:

zdr

Post by odyssey » Tue Jun 18, 2013 7:47 pm

Това за 2-та GB е свързано и с файловата система май. Помня, че понеже флашката ми беше с FAT32 и не ми позволяваше да прехвърлям файлове по-големи от 2 GB. Но както казват по-горе направо си има опция за Copy на диска. И тогава не би трябвало да ти дава проблеми.

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Wed Jun 19, 2013 10:50 am

Колега ти каза копирай го с опция диск копи на неро

User avatar
CosaNostra
Турист
Турист
Posts: 376
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:15 pm

Post by CosaNostra » Wed Jun 19, 2013 12:54 pm

Добре, пробвах я тая опция "Copy DVD", но то тръгва да ми записва на същия диск, от който искам да копирам информацията...

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Wed Jun 19, 2013 1:23 pm


User avatar
DarkAngelOfhope
Потребител
Потребител
Posts: 739
Joined: Fri Jul 06, 2007 9:50 am
Answers: 37
Contact:

Post by DarkAngelOfhope » Wed Jun 19, 2013 1:37 pm

Е как тръгва да записва на същия ? като свърше с копирането сменяш диска

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Wed Jun 19, 2013 3:04 pm

То не тръгва да ти записва а прави копие на диска след като направи картиният файл ще ти поиска празно двд а след като го сложиш ще почне да записва все едно записва диск

Post Reply