Проблем BSOD 0x000000F4

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
respec7_m3
Нов
Нов
Posts: 170
Joined: Wed Jun 30, 2010 4:42 pm

Проблем BSOD 0x000000F4

Post by respec7_m3 » Tue Dec 10, 2013 11:24 am

Далаверата е, че като си стартирам една игричка и се опитам да вляза в някой сървър ми излиза един син екран със следната грешка:

*** STOP : 0x000000F4 ... дъра бъра, дъра бъра

Въпроса ми е как мога да блокирам тези процеси за да не ми ги показва като грешка, след което да си рескам компа, отегчаващо е?

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Tue Dec 10, 2013 12:36 pm

Тази грешка я дава, когато има проблем с хардуера не със софтуера.
Задължително провери паметта и хард диска за грешки.

Google

respec7_m3
Нов
Нов
Posts: 170
Joined: Wed Jun 30, 2010 4:42 pm

Post by respec7_m3 » Tue Dec 10, 2013 1:28 pm

vinsbg wrote:Тази грешка я дава, когато има проблем с хардуера не със софтуера.
Задължително провери паметта и хард диска за грешки.

Google
Знам, но работата е там, че никога не ми излиза тази грешка освен като се опитам да вляза точно във тази верига сървъри и съм убеден, че е от самите сървъри, защото имахме спречквания с админите. Явно са сложили някакъв код, чрез който ми излиза този син екран с тази грешка при опит да се кънектна към сървърите им.

Ето снимка какво се случва: http://i.imgur.com/MLBhtQv.jpg

User avatar
eddyy93
Потребител
Потребител
Posts: 1421
Joined: Mon Jun 06, 2011 10:32 am

т

Post by eddyy93 » Tue Dec 10, 2013 3:00 pm

Това от CS server ли е? Защото си спомням преди като играх и на мен са ми правили такъв номер. Отваряли са CD - то ми и са ми рескали PC, незнам как става това. Смени си ника и ако е възможно си смени IP - то и прейнсталирай си CS.

respec7_m3
Нов
Нов
Posts: 170
Joined: Wed Jun 30, 2010 4:42 pm

Re: т

Post by respec7_m3 » Tue Dec 10, 2013 3:33 pm

eddyy93 wrote:Това от CS server ли е? Защото си спомням преди като играх и на мен са ми правили такъв номер. Отваряли са CD - то ми и са ми рескали PC, незнам как става това. Смени си ника и ако е възможно си смени IP - то и прейнсталирай си CS.
От цс-а е да. Проблема е, че тия неща дето си ги изредил ти немогат да се случат, защото тази верига сървъри си има собствен античийт, който ме хваща по ИД, което ми е генерирало самият античийт, а не по ip, cfg и т.н.

User avatar
eddyy93
Потребител
Потребител
Posts: 1421
Joined: Mon Jun 06, 2011 10:32 am

п

Post by eddyy93 » Tue Dec 10, 2013 3:52 pm

Прати ми сайта, да видя AntiCheat - а.

respec7_m3
Нов
Нов
Posts: 170
Joined: Wed Jun 30, 2010 4:42 pm

Re: п

Post by respec7_m3 » Tue Dec 10, 2013 5:55 pm

eddyy93 wrote:Прати ми сайта, да видя AntiCheat - а.
Античийта е със клиентска версия "Flex Anticheat" се казва и предполагам знаеш на кой е ... на манията, да не слагам сега сайтове да се заяждат модераторите. Настроен е така, че този син екран да излиза само на мен по въпросното "FLEX ID", което ти генерира античийта при първото кънектване към сървърите им.

User avatar
rosko
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:38 am
Answers: 32
Location: deep into the kernel

Post by rosko » Tue Dec 10, 2013 6:10 pm

Ами разучи по какво се генерира съответното ИД.. Възможно е да се генерира и по ИД на процесора(вероятно може да се залъже с някаква програма) или пък по някакви други отличителни черти на компютъра ти...
Пробвай да си изгенерираш ново ИД, при възможност с друго ИП.

respec7_m3
Нов
Нов
Posts: 170
Joined: Wed Jun 30, 2010 4:42 pm

Post by respec7_m3 » Tue Dec 10, 2013 8:11 pm

rosko wrote:Ами разучи по какво се генерира съответното ИД.. Възможно е да се генерира и по ИД на процесора(вероятно може да се залъже с някаква програма) или пък по някакви други отличителни черти на компютъра ти...
Пробвай да си изгенерираш ново ИД, при възможност с друго ИП.
Колеги питам конкретно за код за този проблем, който съм писал в първия пост. Тези неща съм ги пробвал имах си и програмки, които ми сменяха ИД-то, ИД-то се генерира на базата на ИД-то на хард диска, при по проблемни потребители като мен и по други отличителни белези на компютъра. Както и да е, вече тези програмки не ми работят, а не ми се занимава със седмици за да мисля какво ли не, искам просто да напиша един прост код, който да спре този син екран и ви моля за съдействие.

User avatar
rosko
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1691
Joined: Sat Oct 11, 2008 7:38 am
Answers: 32
Location: deep into the kernel

Post by rosko » Tue Dec 10, 2013 8:16 pm

Ами разбери по какъв начин(кой е бъга) в играта го позволява... Нещо в играта е объркано и това им позволява да изпълняват външен код или да крашват играта и тя да връща този код за грешка..

Post Reply