Проблем с тегленето на торенти

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
User avatar
Emperator
Потребител
Потребител
Posts: 1340
Joined: Fri Mar 30, 2007 3:40 pm
Answers: 10

Проблем с тегленето на торенти

Post by Emperator » Fri Jan 13, 2017 5:34 pm

Здравейте доскоро бях с Dell че с win7 в нас интернета е супер другия лаптоп е без проблеми,но реших да видя как ще е с win10 лаптопа работи 10 пъти по-добре но когато отворя торент за теглене и макс 510 кб/сек ... макс иначе стигам до 9-10 мб/сек на другия какво може да е ?
GMmasterS The BesT

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Re: Проблем с тегленето на торенти

Post by vinsbg » Sat Jan 14, 2017 7:31 am

Emperator wrote:Здравейте доскоро бях с Dell че с win7 в нас интернета е супер другия лаптоп е без проблеми,но реших да видя как ще е с win10 лаптопа работи 10 пъти по-добре но когато отворя торент за теглене и макс 510 кб/сек ... макс иначе стигам до 9-10 мб/сек на другия какво може да е ?
Виж в настройките на самия торент клиент. Някъде може да е сетнато примерно 500 кб/сек

User avatar
Emperator
Потребител
Потребител
Posts: 1340
Joined: Fri Mar 30, 2007 3:40 pm
Answers: 10

Post by Emperator » Sun Jan 15, 2017 6:50 pm

не всичко си е без ограничение
GMmasterS The BesT

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Mon Jan 16, 2017 5:23 am

Щом ползваш 2 PC-та значи си с рутер? Ако да, виж в настройките на рутера да няма някакво ограничение.

Също може ( ако не си пробвал вече ) да спреш всички устройства, които са вързани към същата мрежа и да оставиш само това и пак да пробваш.

User avatar
GaTio2
Гуру
Гуру
Posts: 2256
Joined: Sun Jan 06, 2008 7:37 pm
Answers: 66
Location: Бяла

Post by GaTio2 » Wed Jan 18, 2017 6:10 pm

Здравей, защо не потърсиш драйвер за wi-fi в нета и да го сравниш с версията на твоя инсталиран предполагам от самия уин 10? Ако имаш кабел пробвай за малко с него, ако всичко е наред, значи със сигурност е от драйвера на wi-fi :)

Post Reply