проблем с apache

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
Devil_kills
Нов
Нов
Posts: 66
Joined: Tue Jun 27, 2006 4:43 pm
Location: България,Пловдив,Тракия
Contact:

проблем с apache

Post by Devil_kills » Fri Jul 07, 2006 5:36 pm

Привет

Значи проблема ми е следния подържам си сървъра apache но понякога се налага да ресна пк то и след рес-а апача нещо се бъгва (аз съм хост но свалям фаил с 7 кб/с) и след 1-2 часа се оправя само незнам как така но просто се бъгва как мога да го оправя този проблем ? (апачето ми е от хаммп-а)

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Fri Jul 07, 2006 6:35 pm

еми XAMPP-a нещо си е бъгнат и на мен ми ставаше същото :)
бъгваше се и изобщо не отваряше това което си хостнал на сървъра :)
много хора се оплакват от него и имат същия проблем :)

препоръчвам ти да го смениш тоя XAMPP :)
аз моя го смених със сървъра AppServ и откакто си сложих AppServ-a нямам никакви проблеми и всичко си върви идеално :)

:?: :?: :?:

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Jul 08, 2006 3:16 am

appserv ми багхна мозилата неми даваше да отварям страници апук xamp пречеше пак на мозилата и тя не си запазваше настроиките сега съм с wamp и сам много доволен :)

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Jul 08, 2006 5:48 am

vesku wrote:appserv ми багхна мозилата неми даваше да отварям страници апук xamp пречеше пак на мозилата и тя не си запазваше настроиките сега съм с wamp и сам много доволен :)
хахаха, нито ХАМРР нито appserv са ти виновни за мозилата, това е просто касмет :lol:

User avatar
vesku
Потребител
Потребител
Posts: 1268
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 50
Location: Чирпан
Contact:

Post by vesku » Sat Jul 08, 2006 7:12 am

ми нз щото сега немам проблеми с wamp

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Sat Jul 08, 2006 8:28 am

vesku wrote:appserv ми багхна мозилата неми даваше да отварям страници апук xamp пречеше пак на мозилата и тя не си запазваше настроиките сега съм с wamp и сам много доволен :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

аз почти не ползвам друг browser освен FireFox, а AppServ-а съм го сложил от 1,2 месеца вече и не ми се е случвало да ми бъгне браузера :lol:

нещо проблема си е в тебе а не в AppServ-a ;)

Devil_kills
Нов
Нов
Posts: 66
Joined: Tue Jun 27, 2006 4:43 pm
Location: България,Пловдив,Тракия
Contact:

vvv

Post by Devil_kills » Sat Jul 08, 2006 3:17 pm

абе сложих този сървър но неможе да ми приеме базата нади която сожих защо?

Post Reply