Apache проблем

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Apache проблем

Post by LiRiX » Tue Jul 18, 2006 8:00 pm

Image
Инсталирах си апаче и изкам ад си подкарам пхп-то ама нещо нестава :(
Този файтл php5apache.dll си е точно на указаното място, но не тръгва други идеи? :(

User avatar
m0ralezz
Нов
Нов
Posts: 174
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:33 am
Location: C:\Program Files
Contact:

Post by m0ralezz » Tue Jul 18, 2006 8:23 pm

да си пуснал skype?

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Post by LiRiX » Tue Jul 18, 2006 9:08 pm

m0ralezz wrote:да си пуснал skype?
Не, не съм. Пък и порта на апачето си го пуснах на 8080

User avatar
m0ralezz
Нов
Нов
Posts: 174
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:33 am
Location: C:\Program Files
Contact:

Post by m0ralezz » Tue Jul 18, 2006 9:53 pm

преди това да си инсталвал други апачета/пакети(xamp,appserv...)?

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Post by LiRiX » Tue Jul 18, 2006 9:59 pm

m0ralezz wrote:преди това да си инсталвал други апачета/пакети(xamp,appserv...)?
Бе имам го сичко в еддна книга сичко е обяснено обаче апачето ми се лигави и се праий че не намира пхп модула :idea: Най-накрая се ядосах защото от 3 часа се мъча да подкарам
Apache
MySQL
PHP
PHPmyAdmin и на края ги заебах егати работата! Уш апаче най-ноавата верися... :twisted:
Ся пак съм си на аппсерва и съм си ок :D 8)

User avatar
m0ralezz
Нов
Нов
Posts: 174
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:33 am
Location: C:\Program Files
Contact:

Post by m0ralezz » Tue Jul 18, 2006 10:02 pm

LiRiX wrote:
m0ralezz wrote:преди това да си инсталвал други апачета/пакети(xamp,appserv...)?
Бе имам го сичко в еддна книга сичко е обяснено обаче апачето ми се лигави и се праий че не намира пхп модула :idea: Най-накрая се ядосах защото от 3 часа се мъча да подкарам
Apache
MySQL
PHP
PHPmyAdmin и на края ги заебах егати работата! Уш апаче най-ноавата верися... :twisted:
Ся пак съм си на аппсерва и съм си ок :D 8)
не бре човек питах та преди дали си имал апаче на компа или някакъв пакет,защото про прейнстала остават няколко файла,който сам трябва да изтриеш...и ще няма да ти прай такъв проблем...

п.п. поне при мен така стана.

User avatar
LiRiX
Шаман
Шаман
Posts: 4330
Joined: Fri Mar 31, 2006 8:52 am
Answers: 165
Location: Търговище

Post by LiRiX » Tue Jul 18, 2006 10:05 pm

Едно старо аппсерче и хаммп :lol: Сега съм с най-ноавата на аппсерв 2.5.6

User avatar
m0ralezz
Нов
Нов
Posts: 174
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:33 am
Location: C:\Program Files
Contact:

Post by m0ralezz » Tue Jul 18, 2006 10:07 pm

LiRiX wrote:Едно старо аппсерче и хаммп :lol: Сега съм с най-ноавата на аппсерв 2.5.6
старо не старо оставят 2,3 файла и тряа си ги намериш сам...

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Tue Jul 18, 2006 10:38 pm

защо не ползваш направо xampp или appserv те не са 6 в сигурността, но мисля че това не е проблем

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Tue Jul 18, 2006 11:23 pm

откакто преинсталирах бозата преди 1 седмица и на мен appserv-a ми дава същата грешка :o
и се чуда как да го оправя :o

Post Reply