Apache проблем

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Wed Jul 19, 2006 1:16 am

Access wrote:откакто преинсталирах бозата преди 1 седмица и на мен appserv-a ми дава същата грешка :o
и се чуда как да го оправя :o
Къ'фа грешка ? :shock:

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Wed Jul 19, 2006 1:19 am

абсолютно същата като на LiRiX :?

Image

:o

User avatar
m0ralezz
Нов
Нов
Posts: 174
Joined: Fri Apr 28, 2006 9:33 am
Location: C:\Program Files
Contact:

Post by m0ralezz » Wed Jul 19, 2006 8:04 am

Аз по-нагоре писах вий си решавайте ко ше прайте...

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1569
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Wed Jul 19, 2006 2:47 pm

Спри всички програми (скайпове и т.н.) унинстални апп серв-а, ресни компа, пак спри сички скайпове и т.н. след т'ва инстални пак апп сер-ва и проай :roll:

User avatar
Access
Потребител
Потребител
Posts: 984
Joined: Wed May 10, 2006 12:40 pm
Location: Враца

Post by Access » Wed Jul 19, 2006 2:58 pm

е тва с преинсталацията ми е ясна работата че ще стане :)
то въпроса беше без нея за да не губя това което вече е инсталирано на него и е пуснато :)
до сега ръчках да намеря и изтрия повтарящи се файлове ама такива няма и решението ми се струва че ще си е праинстал :)
Нищо няма да избуш осен случайно да бутнеш името и паролата на базата данни както при мен стана :)
иначе и файловете и база танни си стоят същите.
А относно спирането на всичко... Няма смисъл. Просто апчето нещо се бъгва и неизка да прочета ония .длл файлец :roll:

Post Reply