Как да вържем две PC-та в мрежа с и-нет

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
User avatar
index
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 5396
Joined: Thu Sep 07, 2006 11:08 pm
Answers: 198
Contact:

Post by index » Thu Oct 25, 2007 8:35 pm

mizarck wrote:Да ясно само несхванах защо на единият комп трябва да имам 2 лан карти след като и двата нямат интернет а имат само лан карти

Опс сорка .Грешно съм те рабрал значи.
Ем нагласят едтата карта на ИП завършващо на 1 а пък др да завършва на 2.
Ето примерно как ще изглеждат едната и другата карта
http://web-tourist.net/project/index/net1.jpg
http://web-tourist.net/project/index/net2.jpg

krssss
Нов
Нов
Posts: 123
Joined: Mon Mar 24, 2008 7:50 pm

Post by krssss » Sat Apr 19, 2008 1:07 pm

а ще обясниш ли как става разделянето на скоростите? примерно нета с който е свързан единия комп е 2Mbps . и двата компа ще си делят по 1 или който тегли примерно ще използва цялата възможна скорост? и може ли да се получи така че ако единия тегли другия остава почти без интернет?

User avatar
StormBreaker
Шаман
Шаман
Posts: 5210
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:08 pm
Answers: 344

Post by StormBreaker » Sat Apr 19, 2008 2:18 pm

krssss wrote:а ще обясниш ли как става разделянето на скоростите? примерно нета с който е свързан единия комп е 2Mbps . и двата компа ще си делят по 1 или който тегли примерно ще използва цялата възможна скорост? и може ли да се получи така че ако единия тегли другия остава почти без интернет?
По принцип приоритет има първото, дето предава на второто.

User avatar
ramsess
Турист
Турист
Posts: 357
Joined: Thu Aug 30, 2007 7:10 pm
Location: plovdiv

Post by ramsess » Sat May 10, 2008 7:58 am

има ли значение на кои интернет си (фирма)

User avatar
StormBreaker
Шаман
Шаман
Posts: 5210
Joined: Mon Mar 05, 2007 8:08 pm
Answers: 344

Post by StormBreaker » Sat May 10, 2008 8:03 am

ramsess wrote:има ли значение на кои интернет си (фирма)
не

butaneca93
Нов
Нов
Posts: 3
Joined: Tue Mar 24, 2009 9:36 am

2 pc-ta s such

Post by butaneca93 » Mon Oct 19, 2009 12:26 pm

Здр. пичове виждам че разбирате искам да попитам имам суич само без две лан карти та вапроса ми е мога ли само с суич да качна две пцта .
БЛАГОДАРЯ !

Post Reply