Как да си сложа интро на сайта.

Post Reply
test
Нов
Нов
Posts: 0
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Как да си сложа интро на сайта.

Post by test » Thu Jul 14, 2005 10:40 am

Хора кажете как да си сложа интро на сайта.Например дет като отваряш някъе сайт ти се пускат и некви рекламни.Как даго направа това........

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3128
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

отговор

Post by mute » Thu Jul 14, 2005 1:23 pm

интро или реклама? значи интрото е някакво филмче ( обикновено флаш) или реклама ако сам разбрал правелно говориш за попъп прозорците.

test
Нов
Нов
Posts: 0
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Post by test » Thu Jul 14, 2005 9:31 pm

Имам предвит като стартира някой сайт дасе пуска да друга автоматично.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Jul 14, 2005 10:32 pm

DokToRa wrote:Имам предвит като стартира някой сайт дасе пуска да друга автоматично.
Много писане имам и не искам да се отнасям ама
виж това :
http://haidibaidi.com/

Изчакай 10 сек. да почне анимацията.
След като свърши ще се прехвърли сама на съвсем дуг сайт.
Ако искаш нещо такова значи в лесно..
Само един ред код за автоматично прехвърляне:

Само указваш след колко време да се прехвърли:

Code: Select all


<META HTTP-EQUIV="Refresh"
      CONTENT="17; URL=http&#58;//www.rtrbg.com" >

Слагаш това някъде в body на твоето интро реклама или там каквото имаш на страницата

17 - това е времето след което автоматично ще те прехвърли.
URL=http://www.rtrbg.com - това е адреса на който ще се прехвърли.

Това е.. :)

User avatar
NeedFix
Турист
Турист
Posts: 242
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:01 pm

Post by NeedFix » Tue Nov 15, 2005 7:15 pm

Eто как става с Javascript

Code: Select all

<script language="javascrip">
<!--
	window.open&#40;'file&#58;///C&#58;\WINDOWS\Desktop\...','bol_poup','width=515,height="125'&#41;;
	//-->
</script>

Post Reply