TrustyFiles

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

TrustyFiles

Post by Player_pz » Fri Oct 28, 2005 5:29 pm

Але приятели свалих си много яка програма ,нещо като dc++ само
че нещо не работи ,ето линк http://www.p2pfiles.com/sw/download/TrustyFiles.exe свалете си я и ми кажете ще не действа и какво трябва да направя за да тръгне ....
Програмата е търсачка на всякакви файлове в интернет , само че като
тръгнеш да сваляш нещо грам не го сваля ....................................

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Re: TrustyFiles

Post by mute » Sun Oct 30, 2005 9:23 am

Player_pz wrote:Але приятели свалих си много яка програма ,нещо като dc++ само
че нещо не работи ,ето линк http://www.p2pfiles.com/sw/download/TrustyFiles.exe свалете си я и ми кажете ще не действа и какво трябва да направя за да тръгне ....
Програмата е търсачка на всякакви файлове в интернет , само че като
тръгнеш да сваляш нещо грам не го сваля ....................................
при мен си тегли но не от всички потребители на повечето ми изписва да изчакам. При теб изобщо ли неще да се тегли да не би да ти е вклучен firewall-a ?

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Oct 30, 2005 5:14 pm

при мен въобще не се тегли , програмата си я бива иначе ...за firewala
как да го изключа ако имам такова нещо де ....

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Mon Oct 31, 2005 10:43 am

ако си с windows XP service pack 2 значи имаш firewall. Отиваш в коитрол панела и даваш на security center там наи долу ще видиш надпис windows firewall клилваш и ще се появи поле в което даваш OFF и firewalla е изключен. Но може да имаш антивирусна която сащо да има firewall там ваче незнам как да го изключиш. Кажи с каква антивирусна прогрма си.
поздрави.

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Mon Oct 31, 2005 11:05 am

аз съм с XP PROFESIONAL майче , имам kaspersky обаче нещо не иска
да ми сканира компа ......... :roll: ,що така ?

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Nov 01, 2005 11:30 am

сигорно ти е от firewall-а ти е от касперки, а защо неще да ти сканира си нямам представа

Guest

Post by Guest » Tue Nov 01, 2005 12:07 pm

как да го изключа ?

Post Reply