Един добър JavaSript

Post Reply
User avatar
morguL
Нов
Нов
Posts: 137
Joined: Fri Oct 28, 2005 10:56 am
Location: Sofia
Contact:

Един добър JavaSript

Post by morguL » Sun Nov 13, 2005 10:27 am

Случайно намерих този скрипт и сметнах за добре дави го покажа защото наистина си го бива а ето го и него:
<script
language="JavaScript1.2">
<!--

/*
Безплатни Java script кодове от http://hitscripts.hit.bg
*/
if (document.all&&!window.print){
leftright.style.width=document.body.clientWidth-2
topdown.style.height=document.body.clientHeight-2
}
else if (document.layers){
document.leftright.clip.width=window.innerWidth
document.leftright.clip.height=1
document.topdown.clip.width=1
document.topdown.clip.height=window.innerHeight
}


function followmouse1(){
//move cross engine for IE 4+
leftright.style.pixelTop=document.body.scrollTop+event.clientY+1
topdown.style.pixelTop=document.body.scrollTop
if (event.clientX<document.body.clientWidth-2)
topdown.style.pixelLeft=document.body.scrollLeft+event.clientX+1
else
topdown.style.pixelLeft=document.body.clientWidth-2
}

function followmouse2(e){
//move cross engine for NS 4+
document.leftright.top=e.y+5
document.topdown.top=pageYOffset
document.topdown.left=e.x+5
}

if (document.all)
document.onmousemove=followmouse1
else if (document.layers){
window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE)
window.onmousemove=followmouse2
}

function regenerate(){
window.location.reload()
}
function regenerate2(){
setTimeout("window.onresize=regenerate",400)
}
if ((document.all&&!window.print)||document.layers)
//if the user is using IE 4 or NS 4, both NOT IE 5+
window.onload=regenerate2

//-->
</script>


Ако неви се занимава да го вмъквате в някъв сайт да го видите съм просто цукнете на този линк даго видите> http://loper.hit.bg/Script.html

User avatar
amd
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 16
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 1
Location: София

Post by amd » Sun Nov 13, 2005 10:33 am

Знаете ли каква идея ми дойде .
Да си направиме един подфорум тук и да слагаме всички готови
интересни javascript- тове, които намериме.
:twisted:
Само че трябва да даваме линк към някакво демо както е направил
човека.
Така ще знаеме каде да си ги търсим после когато ни потрябват.
Какво мислите????

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3128
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sun Nov 13, 2005 11:27 am

добра идея

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Sun Nov 13, 2005 1:09 pm

mute wrote:добра идея
Само малко трябва да се вдигне раздела на горе

Post Reply