Какво Мислите?

User avatar
fena
Гуру
Гуру
Posts: 2603
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Sat Dec 10, 2005 9:43 am

Еми като за начало се регистрираш -> http://www.no-ip.com/newUser.php
после като се регнеш и като се логнеш има едно леню от ляво и там ще дадеш add и и така нататък


Едит: объркал съм се това става само ако си е на твоят компютър :oops:
аз го ползвам..ама не съм обърнал внимание че е само по ИП

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Dec 10, 2005 10:37 am

Аз ще му напиша скрипта.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Dec 10, 2005 10:45 am

Code: Select all

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>


<? 
$host="ip адреса на твоя сървър"; 
$port="80"; 

$sock = @fsockopen&#40;$host, $port, $errno, $errstr, 5&#41;; 
if &#40;$sock&#41; 
&#123; 
 
  fclose&#40;$sock&#41;; 

  header&#40;"Location&#58; http&#58;//" . $host . "/"&#41;; 
&#125; 
else &#123; 
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>"; 
&#125; 
?> 
</body>
Ето ти php скрипта.
Ако нещо не ти е ясно - питай.
Last edited by Admin on Sat Dec 10, 2005 10:56 am, edited 1 time in total.

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Sat Dec 10, 2005 10:46 am

Maricha защо ползваш hit.bg....... :o

User avatar
Maricha
Нов
Нов
Posts: 184
Joined: Tue Oct 18, 2005 11:35 am
Contact:

Post by Maricha » Sat Dec 10, 2005 12:16 pm

10 xxx Админе!!!Еми защото дата.бг не става бол.бг не става само в хит.бг става.Сега ще пробвам Скрипта!

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Dec 10, 2005 12:18 pm

Maricha wrote:Сега ще пробвам Скрипта!
Ако има проблем казвай.
ЩЕ го нагласиме.

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Sat Dec 10, 2005 12:19 pm

а защо не ползваш някои от тези http://forums.bgdev.org/index.php?showtopic=4402

User avatar
Maricha
Нов
Нов
Posts: 184
Joined: Tue Oct 18, 2005 11:35 am
Contact:

Post by Maricha » Sat Dec 10, 2005 12:22 pm

Админе пробвах скрипта като го пусна да го видя в IE ми излиза една бяла страница и нищо повече ето какво написах кода:

Code: Select all

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http&#58;//www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>
<body>

<? 
$host="82.199.197&#58;8080"; 
$port="8080"; 

$sock = @fsockopen&#40;$host, $port, $errno, $errstr, 5&#41;; 
if &#40;$sock&#41; 
&#123; 
  
  fclose&#40;$sock&#41;; 

  header&#40;"Location&#58; http&#58;//" . $host . "/"&#41;; 
&#125; 
else &#123; 
echo "<font size = '20pt'>Сървърът е offline .Моля опитайте по късно.</font>"; 
&#125; 
?> 
</body>

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Dec 10, 2005 12:27 pm

82.199.197 това ли е IP адреса?

КАк е IP адреса на сървъра?

User avatar
Maricha
Нов
Нов
Posts: 184
Joined: Tue Oct 18, 2005 11:35 am
Contact:

Post by Maricha » Sat Dec 10, 2005 12:28 pm

oo грешка
82.199.197.194:8080

Post Reply