phpBB3 администраторски панел

SandPrince

Registered
такааааам гледам че доста зачестиха темите как да се създават форуми в phpBB3.
за това седнах и направих един видео урок.

в момента го обработвам , до половин час ще е готов и ще го пусна като урок.
обяснил съм най-основните неща как стават.

на мен ми трябваше половин час да разбера как става на вас ви го обяснявам набързо че и нагледно.

ако има някакви вредни шумове , е така щото съм малко болен, котката ми се е разгонила и мяучи адски нахално....
гледах да пазя тишина, да няма такива странични шумове ама ....



айде готови сте хора:

:arrow: Администрация на phpBB3

съжалявам че се забавих ама се наложи двойно конвертиране.
сори и за тихия звук. все пак се разбира де!
 
само да успея да го конвертирам както трябва че при първото конвертиране стана феноменалните 2 ГБ - представяте ли си за web как ще върви... :shock:
 
След като ти не знаеш, защо обесняваш на другите? Гледам, че си срещнал затруднение с слагането на бъгарски език и какво тези които гледат урока ще правят като теб: "Ще зяместя файловете."? Просто изтегляш и слагаш папката с име bg в директорията language на форума. Не, е трудно. Виждам, че си се постарал и може би ще помогнеш на някои. Като гледам всичко което обясняваш вече е написано от програмистите така че и 10 годишен да го разбере. Затруднения срещат тези които ги мързи да четът.
Още веднъж браво за старанието ти.
Имаш сладко гласче и някакъв диалект, от северна България може би. Много ми е гот да те слушам .
Това с видео уроците е добра идея. Дано, се правят повече такива.
 
Здравейте, искам за разбера как да кирилизирам последните теми от phpBB3 форума, защото ми излизат въпросителни символи. :oops:
 
Значи до сега си бих главата в клавиатурата и сигурно имам сътресение на мозъка ....

Работата е следната Гледах урока ... добре ... обаче имам проблем правя форум давам да не се копират права и като отида на Права -- > Права във форуми --> Права избера форума и натисна изпрати става следното
This site can’t be reached

Нали и Администратора е добавен горе просто шота е от един от милионите пъти да опитам да оправя туй нещо...


И значи давам Пълен достъп на Админа демек на мене си и Все ми ги няма бутоните за "НОВА ТЕМА"

Хелп :cry: Съвсем блокирах вече ... :idea:
 
Искам да питам защо като сложа файловете за Български език за форум phpbb3 и не ми се покажва замо има british english ?кажете слагам файловете кадето трябва /forum/language/ и там има en и аз слагам bg ама в администраторския панел само ми излиза да сменя на british english
теглих 100 такива пакети за бг език ама ... не става кажете плс ?
 
Когато се дават правата има неяснота:


на предната страница кудето е даден екрана , групите са горе дясно, а в урока са долу дясно. как се преместват долу дясно ?
 
при вече инсталиран phpBB3 и идеално работещ на БГ и на Английски срещам 2 проблема.
1-вият е, че нови теми няма как да ги сложа. Т.е. друг стил на форума. Работи си само на prosilver. Не трябва ли да имам избор за смяна ? Сложил съм няколко стила в папката /forum/styles/ , но като влезна в админ панела, там където се задава какъв да е стила на форума, има да се избере само и единствено prosilver .
Нека ако някой ме разбира и знае за какво иде реч да каже.

2-рото е че не знам как да създавам нови форуми .. Като почна да ги създавам и не излизат в форума, извън админ панела. Задавах им всякъкви стойности, но нещо не се справям. Със старата phpBB, нямах проблем.

Благодаря предварително.
 
Ами как се е оправил ли ? Оправил се е като е сложил бутоните (със) сигурност ! Не всички теми имат бутони на Български...затова не ти излизат бутоните защото треа копнеш бутоните от subsilver2 и да ги сложиш на същото място където е папката eg във новата ти тема която си сложил ! :lol:

Опс сори не съм видял от кога е темата :shock:
 
Pin2 относно стиловете, имаш избор. Стила трябва да е точно за твоята версия на форума, иначе няма да стане нищо. Тук This site can’t be reached има стилове за phpBB 2 и phpBB 3. Предполагам на теб ти трябват за тройката. Аз съм си дръпнала 5-6 сложила съм ги при другите и нямах проблем. Но пробвах с един за 2ката и нищо не стана. Така че може би просто теглиш грешни стилове.
 

Горе