Аякс-България фен сайт

Реклами | презентации | проекти
User avatar
human
Гуру
Гуру
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Tue Nov 28, 2006 2:09 pm

mute wrote:днеска реших да направя и форума като сайта
http://ajax.ms-dev.com/forum/ мисля че се получи добре има някои неща за дооправяне по самите картинки ;)
Яко е браво :-) .

P.S. То като не те мързи,можеш да направиш всичко... :D

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Tue Nov 28, 2006 2:27 pm

mute wrote:днеска реших да направя и форума като сайта
http://ajax.ms-dev.com/forum/ мисля че се получи добре има някои неща за дооправяне по самите картинки ;)
Може да не е толкова червен текста на имената на темите защото дразни на очите поне при мен. Според мен по добре да е тъмно червено.

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Tue Nov 28, 2006 2:59 pm

yep :) май ще е по-добре да са с #A80000 :?:

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3128
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Nov 28, 2006 3:15 pm

просто цветовете на отбора такива не е тамно червено иначе и на мен ми харесва повече тъмнотото
трябва да пооправя иконките само но там вече мн ме марзи хич немисе ресува

User avatar
human
Гуру
Гуру
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Tue Nov 28, 2006 4:17 pm

Едно предложение: като се логнеш в началната страница направи
Зравей username! <br> Изход

Според мен така ще е по-добре, но ако искаш го прави, сайтът е твой :wink:

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3128
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Nov 28, 2006 4:34 pm

чесно да ти кажа небях го видял това добре че ми каза има някои неща да се оправят при логна юзър понеже сега се виждат само ако си логнат като админ. Моя грешка

Post Reply