Програмист: stoqnski, Дизайнер: Archangel

stoqnski

Registered
Здравейте , сайтът BGMedia.com е изготвен специално и е включен в таз годишното състезание Web-tourist.net . Тази година мотото на конкурса е "Отбор" и целта на играта е да се провери дали могат случайно избрани хора да работят в екип. Сайта е проект на Stoqnski ( програмист ) и Archangel ( дизайнер ) , макар че по-голяма заслуга за сайта има програмиста , но няма значение. BGMedia.com е произволно избрано име от мен , което няма никакво значение :) . Основните технологии използвани в сайта са : HTML,CSS,PHP,MySqL . Дизайна беше ...

Достъп до админ панела няма да дам, но ето снимки :) :



Леле тотална глупост ... BGMedia.com е бил зает домейн , въобще не се съобразих и си го измислих , а то имало и действащ сайт .

*Когато видите рефералите си драги BGMedia ви се извинявам , за допусната грешка , но нядавам се да нямате нищо против да използвам името единствено за състезанието :)
 
Найс! :) :lol: :)
 
Много добре се е получило :) Имам един въпрос изполван ли е AJAX в front end-а защото не го виждам :) :D
 
Montreras каза:
Много добре се е получило :) Имам един въпрос изполван ли е AJAX в front end-а защото не го виждам :) :D

Той никъде не е написъл, че е използвал AJAX
 
Да :) Ако знаех AJAX много щях да си улесня работата , особенно в админ панела при променяне на новини , триене , триене на коментари :(
 
И вие сте се ориентирали към зелената гама, която е известно, че действа успокояващо.
Като цяло ми харесва дизайна и функционалността, може би само менютата да са малко по-големи и заспива.

Браво.
 
Да си кажа честно, вашия сайт най-много ми харесва и ако можем да гласуваме, ще гласувам за вас, защото не сте се старали да направите идеалното, а сте го направили супер приятно и красиво :)


Много ми хареса! Успех!
 

Горе