Интересни снимки

Player_pz

Registered
Вижте тези снимки :
http://rack8.free.evro.net/Morpheu/My%20Pics/Snimki%20Na%20Izvunzemni/
http://rack8.free.evro.net/Morpheu/My%20Pics/Snimki%20Na%20NLO/
http://rack8.free.evro.net/Morpheu/My%20Pics/Krugove%20v%20Poleto/
Искам вашето мнения за снимките , какво мислите за тях :)
 
:p Обърнете внимание на тея двете - http://rack8.free.evro.net/Morpheu/My%20Pics/Krugove%20v%20Poleto/krug10.jpg и http://rack8.free.evro.net/Morpheu/My%20Pics/Krugove%20v%20Poleto/krug12.jpg
 
Това са житните кръгове , които до сега никои неможе да обясни как
са направени или има чужда намеса ... :)
 
Какво съвпадение:) Аз пък невярвам че хора са ги правили ...Дори
по тв-то гледах че двама са ги хванали за лъжа - казват че те са го правили ,а всъщност немогат да обяснят как са го направили ...
 
абе даже онзи ден мисля по дискавари даваха един британец , всъщност тия кръгове са в полета близо до някаква изторическа находка и тоя мм къф беше нещо като дизайнер или нещо такова и викаше , че така си показвал творенията извън ателието или нещо такова , даже показваха кадри , снимали го как са го правили , но казаха , че имало някой който не се знае кой ги е правил ... така , че ... загадката още си остава :)
П.С. До Стоунхенч и ммм кво беше другото нещо Ейвъри или нещо такова с камъни който били наредени в кръг абе някви неща :D и тия фигури мисля , че са започнали преди около 30 години....
 
Тези кръгове са пълна измислица някои си ги прави за да пуска слухове че има изванземни.Чудно ми е защо саммо в САЩ има такива кръгове ? тези параноични хора си ги правят и така почелят от торизъм, "елате в градчето с кръговете" , замен това са пълни глупости.Сигорно има друг живот някаде но е на толкова голямо разтояние, невярвам да са дошли до земята.Това е работа на хора с голямо въонражение ;) , всичко е измислица.
А колкото до Стонхенч мисля че е било място за друидски ритуали и сигорно е построено от местното население.

ПП : Всеки има прави да вярва в каквото си иска ( това все още не е забранено) Аз вярвам че има друга форма на живот, но едвали е близко до нас, има милиарди галактики, невярвам да сме единствено, лошото е че едвали някои от нас ще види извънземни.

Представетеси само че след няколко милиона години няма да има планета земя, невилисе струва странно ? миналисме през дългия път на еволюцията да стигнем до тук и ще доиде един момент в които ще трябва да се преселим на друга планета, СТРАННО.

...
 
така е всеки вярва в каквото си иска...това си е негово право...ама за кръговете...не са само в САЩ разбира се.. Стоунхенч е .. в.. Англия ... мм странно е само в 1 или 2 страни да има кръгове.И аз съм на мнение , че има някъде там..друг живот.., но едва ли ще са долетяли до земята..и ще се крият при това...просто всичко е въпрос на пари според мен...
плюс това несте ли забелязали , че почти на всички снимки или клипчета където има НЛО е неясно или едвам се вижда...почти няма и една ясна снимка ....
 
Стоун... е направено от хора!Съгласен съ mute че това е било друидски жертвеник и ще допълня че досега проучвания доказват че се смята че племената са го смяталис място с магическа сила!Камъните са подредени по точно определен начин!
 
Още инфо:

През 1998 г. съобщения за поява на житни кръгове в Добричко предизвикват сензация у нас. Първото образувание е забелязано в местността Хайдушка поляна край село Цар Асен. Скоро същото явление се появява в района на село Карапелит. На 7 май 2000 г. координаторът на българската уфологична мрежа Иван Лазаров организира експедиция за проучване на мистериозни кръгове от бързорастяща трева в три различни местности край Исперих.

През 2001 г. близо до разградското село Дряновец се появяват кръгове и полукръгове от изсъхнала растителност. Този път феноменът е съпроводен с три поредни появи на светеща жълта окръжност през нощта.
Това затвърждава убеждението, че става дума за извънземна намеса.

Житни кръгове са забелязвани още в Канада, Русия, Испания, Гърция и Словакия. Но най-многобройни - 10 000, са случаите в Англия. В Холандия има сведения за появата на 97 такива фигури, в Америка - 50 случая, а в Япония и Германия - по 30. Общото за всички описани случаи е, че житните класове не са счупени, а само са полегнали, и то в точно определена посока. В голяма част от случаите кръговете се оформят между 2 и 4 часа през нощта.

Ето подробности по посланието от житния кръг с форма на "компакт диск"
Една от гелемите сензации, свързани с житните кръгове, се появява през 2002 г. Става дума за образувание с дължина 100 м и ширина 77 м. Житният кръг наподобява компактдиск с двоичен код. Учените разпознават в него символи от международната английска кодировка. Оказва се, че те носят конкретно послание, което гласи:

Пазете се от носителите на фалшиви подаръци и лъжливи обещания.
Много болка, но още има време.
Ние противостоим на измамата.
Тайният проход се затваря (звън от камбана).


Изследователите отбелязват, че в не малко случаи още на следващото лято в полетата няма и следа от кръговете. На други места обаче се наблюдава странна мутация при растенията, израснали върху местата, където предишната година са забелязани странните фигури. Новата реколта е с по-тъмен цвят, стръковете често са по-високи от останалите наоколо. Съществуват и случаи, при които през следващата година върху контурите на появилите се фигури растенията изобщо не поникват.
 
обаче изглежда супер внушително и странно ,трудно можеш да си представиш че хора са го построили ( говоря за стонхенч ). Или пък пирамидите. Странно колко изобритателни и практични са били древните хора
 
Player_pz каза:
Това са житните кръгове , които до сега никои неможе да обясни как
са направени или има чужда намеса ... :)


Знам, че са житните кръгове, ама погледни картинката дето изобразяват. :twisted:
 

Горе