css ?

Post Reply
User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

css ?

Post by staf » Fri Jan 06, 2006 8:48 pm

Някои знаели какви тагове и задачи се използват за по добро виждане на бордер през различни браузери.Това ме мучи цял ден и не знам какво да напиша иначе всичко друго излиза добре но само бордера се губи.И още един въпрос преди време в една тема беше даден сайт с най различни примери за css ако някои се сеща кой беше този сайт моля да го даде защото станаха много темите и вече забравих в коя беше.

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Fri Jan 06, 2006 8:56 pm

това мисля , че ще хелп малко :
http://www.w3schools.com/css/css_border.asp
ама неразбрах точно какъв ти е проблема ? под някой браузер се вижда, а под друг има проблем ли ? дай..код..

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Fri Jan 06, 2006 9:09 pm

Виж си личното съобщение

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Fri Jan 06, 2006 9:14 pm

Table.border {
width: 100%;
color: #005080;
background: #E8F0F7;
border: thin solid 1px;
border-color: #C0D7E7 #74A5C9;
}

http://www.w3schools.com/css/tryit.asp? ... rder-color

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Fri Jan 06, 2006 10:10 pm

Table.border {
width: 100%;
color: #005080;
background: #E8F0F7;
border: solid 1px;
border-color: #C0D7E7 #74A5C9;
}

в случая проблема ти беше , че в хтмл кода имаше зададен бордер и от там идваше проблема , при ИЕ явно с по голяма привилегия е class , а явно при FireFox е деректно зададен бордер затова май стана така..

Post Reply