SeoQuake - Firefox Add-on

Search Engine Optimization. Оптимизиране, популяризиране и позициониране на сайт за търсачки.
User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

SeoQuake - Firefox Add-on

Post by DJCharge » Tue Feb 06, 2007 9:55 am

SeoQuake works with Firefox 1.5 - 3.0a1 ALL

Link: http://www.seoquake.com/index-en.php
Link: https://addons.mozilla.org/firefox/3036/

Снимки:
- http://www.seoquake.com/seoquake.png
- http://www.seoquake.com/seoquake2.png
- http://www.seoquake.com/seoquake3.png

...и http://img109.imageshack.us/img109/1962/aaaaaxr1.png :twisted:

P.S. също като посетите даден сайт в ляво ще забележите едно квадратче, от там се отваря лентата с инфо за сайта ;)

User avatar
mitko876
Потребител
Потребител
Posts: 843
Joined: Wed Feb 15, 2006 7:17 pm

Post by mitko876 » Tue Feb 06, 2007 12:29 pm

:?: Браво супер е

astor
Турист
Турист
Posts: 269
Joined: Sat Dec 16, 2006 8:07 pm
Contact:

Post by astor » Tue Feb 06, 2007 6:07 pm

ко е това за какво е

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: SeoQuake - Firefox Add-on

Post by Admin » Tue Feb 06, 2007 6:39 pm

Аз лично без този add-on не мога.
Задължително го слагам като инсталирам firefox.

Я му дай да ти изкара всички резултати за домейна.

В момента ти дава само някой.
Влез от настройките и му задай да ти показва всички данни да видиш,
че web-tourist-a съм се опитал да го наръгам навсякъде.

User avatar
human
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Tue Feb 06, 2007 7:44 pm

Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?

User avatar
Smirnoff
Гуру
Гуру
Posts: 2727
Joined: Mon Jun 05, 2006 6:33 pm
Answers: 59
Location: web-tourist.net
Contact:

Post by Smirnoff » Tue Feb 06, 2007 7:54 pm

human wrote:Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?


Прочети първият пост
там има два линка.
Ето кликаш тук : https://addons.mozilla.org/firefox/3036/
и по на доло пише Install :wink:

Face
Нов
Нов
Posts: 135
Joined: Sun Aug 13, 2006 1:19 pm

Post by Face » Wed Feb 07, 2007 8:12 am

това е супер гъзария :?: 10х :)

User avatar
human
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Wed Feb 07, 2007 1:02 pm

Smirnoff wrote:
human wrote:Яко е, но някой ще ми каже ли как да го заредя?


Прочети първият пост
там има два линка.
Ето кликаш тук : https://addons.mozilla.org/firefox/3036/
и по на доло пише Install :wink:



Значи направих го, ама не ми се показва на всички сайтове,а пък като се показва не покава всички менюта като на скрииншота.





П.П. Как да влезна в опциите на това ?

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Wed Feb 07, 2007 1:10 pm

Горе до Помощ - цъкни на Инструменти >> Добави и там ще видиш.. :?:

User avatar
human
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 2747
Joined: Thu Jul 13, 2006 6:09 pm
Answers: 214
Location: София, България
Contact:

Post by human » Wed Feb 07, 2007 1:30 pm

DJCharge wrote:Горе до Помощ - цъкни на Инструменти >> Добави и там ще видиш.. :?:


На мене ми беше на английски ама се оправих Мерси :P



EDIT: Я отвори http://human92.tk/ и кажи дали ти показва СЕО бара моля те

Post Reply