trim и strtolower през PMA

C++ JAVA
Post Reply
User avatar
sorRy
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 1401
Joined: Wed Apr 22, 2009 8:04 pm
Answers: 51

trim и strtolower през PMA

Post by sorRy »

Абе имам една база данни която има около 1050 записа обаче искам сега да ги прекарам през две функции trim и strtolower обаче ми се ще някак от phpmyadmin-а защото иначе мисля че ще ми крашне сървъра ако ги мина през един цикъл в които да ги минавам през функциите и да ги упдеитвам има ли някакъв начин през pma то или нещо друго по бързо ?
User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Reactions: 0
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu »

пускаш си една заявка :
update `tablicata` set `poleto` = TRIM(LOWER(`poleto`))
и си готов.
User avatar
sorRy
Потребител
Потребител
Reactions: 0
Posts: 1401
Joined: Wed Apr 22, 2009 8:04 pm
Answers: 51

Post by sorRy »

ха то стана мерси +1
Post Reply