Търся скрипт!

Post Reply
Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Търся скрипт!

Post by Player_pz » Sun Sep 25, 2005 3:36 pm

Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... :lol:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Търся скрипт!

Post by Admin » Sun Sep 25, 2005 4:59 pm

Player_pz wrote:Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... :lol:
Ще гледам и това да направя до утре.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Sun Sep 25, 2005 5:39 pm

<offtopic> Player_pz </offtopic> водях че си се справил с iframe браво мен това ме мъчеше доста време докато админ-а неми каза как става :)

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Sep 25, 2005 6:00 pm

:D :D

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Търся скрипт!

Post by Admin » Sun Sep 25, 2005 10:08 pm

Player_pz wrote:Ще можете ли да ми помогнете ,значи търся скрип ,които да сменя 2 или повече картинки при рефрешване на страница ...демек всеки път когато включиш тази страница да ти се появява различна картинка ..
плс ... :lol:

Code: Select all

<script language="JavaScript">
<!--

function random_imglink&#40;&#41;&#123;
var myimages=new Array&#40;&#41;

myimages&#91;1&#93;="image1.gif"
myimages&#91;2&#93;="image2.gif"
myimages&#91;3&#93;="image3.gif"
myimages&#91;4&#93;="image4.gif"
myimages&#91;5&#93;="image5.gif"
myimages&#91;6&#93;="image6.gif"

var ry=Math.floor&#40;Math.random&#40;&#41;*myimages.length&#41;
if &#40;ry==0&#41;
ry=1
document.write&#40;'<img src="'+myimages&#91;ry&#93;+'" border=0>'&#41;
&#125;
random_imglink&#40;&#41;
//-->
</script>
Този скрипт ти дава всеки път различна картинка (от общо 6).
Ако не се оправиш сам пак пиши.

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Mon Sep 26, 2005 11:01 am

Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Tue Sep 27, 2005 10:51 pm

Player_pz wrote:Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?
Точно това му е хубавото на javascript-a.
НЯма как да го скриеш.

User avatar
maxaffey
Нов
Нов
Posts: 149
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Post by maxaffey » Sat Oct 01, 2005 5:35 pm

Player_pz wrote:Мерси много ,мноо те уважаам ...само да те питам как мога да скрия
java scripta които ми даде ,демек като някои натисне бутона
view source да не ми вижда скрипта ?

много як скрипт, а има ли начин към тези снимки да се добави и линк, т.е. да се сменят и снимките, но всеки да си носи и линка с него?

Player_pz
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sun Oct 02, 2005 7:08 am

Ми питай админа .....

Post Reply