MacroFactor - международен портал за консултации

Статус
Not open for further replies.

UmriWe

Registered
MacroFactor - международен портал за консултации, решения на проблеми, запознанства – лични и по интереси, форуми – открит и вип

Иновативен метод с консултации на житейски проблеми, запознанства - лични и по интереси, в това число и нов вид – чрез посредник, открит и вип форум-защитено от етична гледна точка пространство за общуване,позволяващ осъществяването и на часни разговори. Нашите професионалисти могат да ви предложат винаги решение на вашите проблеми от всякакво естество, като ние поставяме на първо място нашите потребители и сме готови да отделим нужното време, от което те се нуждаят 24 часа в денонощието. Заповядайте !
logo.png
 
Концепцията е интересна, но малко са смесени два различни стила според мен. На пръв поглед изглежда по-бизнес, по-делови сайт, името също е офис стайл, "консултации" вече съвсем затвърждава този имидж, а май се оказва, че сайта е по-скоро за лични запознанства. Също така по мое мнение ярко червеното със светло лилавото е доста несъвместима комбинация. Иначе идеята си струва. :)

Това с посредника ми е много забавно... :D
 
Със сайта видяхме доста зор, защото е програмиран на Django Python и мисля. Искрено се надявам сайта да ви хареса, да се разрасне с голяма скорост, за което ще съм ви благодарен :}
 
Банери
5 дена - 750 лв.
15 дена - 2160 лв.
30 дена - 3600 лв.


Линкове

5 дена - 375 лв.
15 дена - 1080 лв.
30 дена - 1800 лв.

Регистрирани потребители: 88. Не мисля, че е добре да слагате такива цени толкова рано за реклама. Вие имате 88 потребителя, а искате по близо 4000 лв за 1 месец реклама ?
Защо да не рекламирам примерно в Замунда или vbox, вярно там сигурно с 4000 лв мога да си взема 5 дена реклама, но ще получа много повече посещения от колкото при вас за 1 месец.
 
UmriWe каза:
Със сайта видяхме доста зор, защото е програмиран на Django Python и мисля. Искрено се надявам сайта да ви хареса, да се разрасне с голяма скорост, за което ще съм ви благодарен :}

Само една причина ще ти кажа, заради която сайта ти никога няма да набере скорост... Не го усъвършенстваш на базата на безплатни съвети от "колеги". LiOL е много прав, но промяна няма. За цветовете на индекса също... Има още много причини, поради които сайта няма да успее, но след като не виждам перспективата, няма смисъл да ти ги казвам.
 
сега това за "цвят" това си е твое мнение... ,саита сега се развива и му предстоят много промени такива мнения са полезни за нас и ако разгледаш отново ще видиш сам,промени се правят всеки ден,а това за цените е за в перспектива + това гледай позитивно на нещата това не е сайт за запознанства основно целта на саита е друга!!!
 
Искаш да откриеш любовта на живота си или просто приятели и сходни интереси...

Твоето лично място за среща с приятели и обсъждане на важни теми...
Повече

Това точно за сайт на запознанства ми напомня. Ти на потребителя няма да можеш да обясняваш, че грешно е разбрал идеята, а така трябва да направиш, че еднозначно да разбере какво правиш.

Колкото до цените и перспективата. Тази перспектива с посочените цифри се изгражда с години труд и уникална идея. В твоя случай не виждам нито едно от двете. А времето на CMS-ите за големи сайтове умира. Ако е да правиш училищен проект - да, но ако искаш сайт, от който месечно да печелиш 10 хиляди, просто няма да се получи по начина, по който си тръгнал. Плюс това кое е уникалното на твоята идея?! Само в България мога да ти изброя 20 такива сайта, от които 5-6 утвърдени...
 
благодаря ти много за изчерпателният отговор мнението каквото и да е то си е твое, желяа ти успех очаквам след година две пак да се засечем в някой форум да си поговорим :)))
 
Статус
Not open for further replies.

Горе