Php Fusion плюс безплатен домейн

themes , модове , проблеми , инсталация
Post Reply
User avatar
Ivkoni_
Турист
Турист
Posts: 263
Joined: Sun Dec 14, 2008 9:37 am

Php Fusion плюс безплатен домейн

Post by Ivkoni_ » Fri Jun 10, 2011 6:00 pm

Значи хоста съм си аз, с xampp, имам си апаче, php, mysql и т.н. Въпроса ми е как да сложа сайта на безплатен домейн, понеже нямам възможност да си плащам поради куп причини. Пробвах в dot.tk отваря го, обаче като се логна с акаунта и цъкна примерно на админ панел и ме изкарва. Тоест немога да правя нищо от /administration/. Пробвах и на едно друго място така и пак нестава.

П.С. Извинявам се ако не съм уцелил мястото. :)

User avatar
Ev0luti0N
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1971
Joined: Sat Jul 10, 2010 9:40 pm
Answers: 130

Re: Php Fusion плюс безплатен домейн

Post by Ev0luti0N » Fri Jun 10, 2011 6:02 pm

Ivkoni_ wrote:Значи хоста съм си аз, с xampp, имам си апаче, php, mysql и т.н. Въпроса ми е как да сложа сайта на безплатен домейн, понеже нямам възможност да си плащам поради куп причини. Пробвах в dot.tk отваря го, обаче като се логна с акаунта и цъкна примерно на админ панел и ме изкарва. Тоест немога да правя нищо от /administration/. Пробвах и на едно друго място така и пак нестава.

П.С. Извинявам се ако не съм уцелил мястото. :)
Няма начин. Трябва с платен домайн. Доколкото знам само tk предлагат на ИП адрес всички други си ги вземаш ако си на техен хостинг. Най-добре отдели 11 лева за .info.

debian
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1679
Joined: Thu Mar 01, 2007 4:33 pm
Answers: 56
Location: Бургас

Post by debian » Fri Jun 10, 2011 6:51 pm

http://www.co.cc/

Може да си го насочиш навсякъде :)

User avatar
Replace
Шаман
Шаман
Posts: 4076
Joined: Sun Aug 19, 2007 2:24 am
Answers: 652
Location: Шумен
Contact:

Post by Replace » Fri Jun 10, 2011 7:26 pm

А защо не помолиш admin за един субдомейн :-)
А иначе аз си ползвам no-ip.com и съм си доволен.

User avatar
Ivkoni_
Турист
Турист
Posts: 263
Joined: Sun Dec 14, 2008 9:37 am

Post by Ivkoni_ » Sun Jun 12, 2011 10:06 am

Би ли ми обяснил как да го направя с No-ip, защото пробвах ама не ми се получава.
Въпроса е че като сложа някъв домейн , например co.cc и си влезна в регистрацията и цъкна на админ панел например ме изкарва от вътре. Все едно няма връзка с DB..

User avatar
canon1d1v
Нов
Нов
Posts: 67
Joined: Fri Nov 13, 2009 1:10 am
Contact:

Качване на системата на безплатен хост.

Post by canon1d1v » Wed Sep 14, 2011 9:48 pm

Здравейте! :)

Може да гледате видео, как да качите системата на безплатен хост:
ВИДЕО

Дано съм ви бил полезен.
Last edited by canon1d1v on Fri Feb 03, 2012 10:53 am, edited 1 time in total.

skorpion1532
Нов
Нов
Posts: 64
Joined: Wed Aug 03, 2011 12:48 pm
Contact:

Post by skorpion1532 » Sun Jan 22, 2012 11:11 am


Post Reply