Спират СМС - услугите за физически лица ?

madmax3_

Registered
Здравейте.

Ползвавм услугите на една фирма за СМС - разплащане от няколко години и винаги са били много точни. Но днес получих следното писмо :

Във връзка с преразглеждане на смс услугите на нашите клиенти, моля да ни предоставите отново пълно описание на вашата услуга (ако може и скриншот на браузъра).
За съжаление от новата година поради административни и причини свързани с мобилните оператори не можем да предоставяме услуги на физически лица.
Ако имате ваша фирма или познат, с който може да сключим договор, за да уредим взаимоотношенията си, това е единствената опция за момента.
В притивен случай просто обстоятелствата ще ни принудят да прекратим Вашите услуги.

Съжаляваме предварително за причиненото неудобство, но както казах мобилните оператори са станали доста стриктни напоследък.

Очаквам Вашия отговор.


Споделете вашето мнение и има ли фирми които предлагат услуги на физически лица (и ще ги предлагат).

Не стига, че прибират повече от половината пари, ами и създават още проблеми.
 
Сигурен ли си,че това е изпратено от тях? Пробвай да се обадиш на някои от телефоните им ( предполагам ,че имат такива ) и да ги попиташ по-обостойно за какво става дума и какви са тези промени.
 
Разговарях по телефона и ми обясниха, че поради недобросъвестни клиенти (смятам, че не попадам в тази група и нямам причини да мисля че съм такъв), мобилните оператори им налагат санкции и са принудени да сключват договори само с фирми.
 
yesspay.com

Обаждах се на Мобио.БГ и те казаха, че при тях няма никакъв проблем.

Wisdom също пишат, че не предлагат услугата на физически лица. Ще пробвам с Мобио, пък ще видим какво ще стане.
 
България почва да се съвзема какво става в уеб пространството . Така трябва да бъде !
 

Горе