Photoshop - Проблем с Text Engine не иска да пише... :@

Всичко за Adobe продукта. Уроци и въпроси.
Post Reply
h3tr1k
Нов
Нов
Posts: 133
Joined: Fri Jul 13, 2007 9:52 am

Photoshop - Проблем с Text Engine не иска да пише... :@

Post by h3tr1k » Mon Feb 06, 2012 6:27 pm

Странно до преди малко всичко беше чук.
Но сега отварям фотошопа щях да правя една картинка за програмката ми.
И тръгвам нали да слагам Text Layer и ми дава тази грешка.

http://store.picbg.net/pubpic/26/FF/dee ... 526ff.jpeg

Някакви идеи как да го поправя .. ?

mo7ika
Турист
Турист
Posts: 256
Joined: Sun Nov 14, 2010 1:47 pm
Location: Балчик
Contact:

Post by mo7ika » Mon Feb 06, 2012 8:26 pm

Не си с правилния вид "text tool" промени го само на "Horizontal type text tool" не на "Horizontal type mask tool" и си готов :)

h3tr1k
Нов
Нов
Posts: 133
Joined: Fri Jul 13, 2007 9:52 am

Post by h3tr1k » Mon Feb 06, 2012 9:04 pm

Не е вярно и трита текст тула ми правят така.. нали ги пробвах всички

User avatar
pa4o_dp
Нов
Нов
Posts: 80
Joined: Sun Nov 15, 2009 7:20 pm

Post by pa4o_dp » Sat Feb 11, 2012 11:16 pm

Губи ти се системен файл. Премахни напълно програмата и я преинсталирай.

Vladkata
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1575
Joined: Sun Nov 21, 2010 7:50 pm
Answers: 70
Location: Sofia
Contact:

Post by Vladkata » Sun Feb 12, 2012 4:21 pm

pa4o_dp wrote:Губи ти се системен файл. Премахни напълно програмата и я преинсталирай.
И аз мисля че това е решението на проблема. Затова не инсталирай Portable версии, а цяла, за най-сигурно може целият пакет на Adobe - целият Creative Suite...

User avatar
pa4o_dp
Нов
Нов
Posts: 80
Joined: Sun Nov 15, 2009 7:20 pm

Post by pa4o_dp » Wed Feb 15, 2012 11:02 am

Да и аз имам горчиви спомени с portable версиите ;D освен на офис пакета той си работи 6!

Post Reply