Как да прехвърлим пари от paypal в карта [ПОМОЩ]

mtaci

Registered
Здравейте на всички имам следният проблем: Имам карта на "Unicredit Bulbank" на която има едно лого "v-pay" и мисля, че е на виза заради това. Както и да е вие ще ме въведете как стоят нещата, та въпроса ми защо като въведа кода от карата ми изписва това "Card Number: You have entered an invalid or partial credit or debit card number. Please check your entry and try again." - Тоест съм въвел грешен номер или нещо подобно.. Ще се радвам на всеки който ми помогне, благодаря. :)
 
питай в банката на която ти е картата,аз съм пробвал с Visa и mastercard ,за тази която спомена не мисля ,че става
 
Трябва да е Кредитна карта.
Не дебитна .
Виза или Мастеркарт.

Питай в банката.
Те знаят точно за какво става въпрос с paypal.
 
питай в банката и ако случайно вадиш нова дебитна карта задължително искай да е Visa electron
 
admin каза:
Трябва да е Кредитна карта.
Не дебитна .
Виза или Мастеркарт.

Питай в банката.
Те знаят точно за какво става въпрос с paypal.

И дебитна става. Но за теглене само Виза. С мастъркарт може само да плащаш.
 
Става и с дебитна. Visa става. PayPal работят с тях. Ако искаш да свържеш банкова карта към акаунта си в PayPal, трябва да видиш с кои карти работи системата. Да избереш тази която става от твоите, или ако нямаш подходяща да си откриеш сметка в някоя банка и да си вземеш карта (от тези които работят със системата на PayPal).

Свързването на акаунта с банковите ти данни става, като въведеш номера на картата. PayPal ще се опита да изтегли 1.5 Евро от сметката. Трябва да имаш някаква наличност на банковата ти сметка! Това е процедурата по верификация. Като изтегли тази сума, тогава вече банковата ти сметка е свързана с акаунта ти в PayPal и можеш да си прехвърлиш наличните средства към картовата сметка и да си ги изтеглиш после. Става значително бързо! Отнема няколко работни дни!
 

Горе