Малко помощ ако може ...

Уроци и разработки по FLASH и Action Script
Post Reply
dou4egabana
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Fri Nov 02, 2012 8:06 am

Малко помощ ако може ...

Post by dou4egabana » Fri Nov 02, 2012 8:12 am

Здравйте !
Искам да попитам защо, когато се опитам да редактирам някое флашче (.fla ) с Macromedia Flash и примерно искам да редактирам текста на някой бутон, се редактират текстовете на всички бутони едновременно , а не само на този който съм избрал .. ?
:idea:
Поздрави ...

User avatar
Jorko
Нов
Нов
Posts: 185
Joined: Thu Oct 04, 2012 10:50 pm
Answers: 15
Location: Mars
Contact:

Post by Jorko » Fri Nov 02, 2012 2:34 pm

Явно не владееш селекцийте добре най-вероятно си селектирал няколко бутона на вендъж избери от layers конкретния обект който искаш а пък може и да са групирани в едно всичките за това :)

vasill4o
Нов
Нов
Posts: 7
Joined: Thu Apr 15, 2010 7:27 am

Re: Малко помощ ако може ...

Post by vasill4o » Tue Dec 11, 2012 9:04 am

dou4egabana wrote:Здравйте !
Искам да попитам защо, когато се опитам да редактирам някое флашче (.fla ) с Macromedia Flash и примерно искам да редактирам текста на някой бутон, се редактират текстовете на всички бутони едновременно , а не само на този който съм избрал .. ?
:idea:
Поздрави ...
Когато избереш даден обект в properties има едно instance of: ne6to si. Най-вероято всички обекти, които се опитваш да редактираш имат един и същи instance. Това се оправя като отидеш в library и дадеш десен клик -> duplicate на дадения обект

AliRaza08
Нов
Нов
Posts: 1
Joined: Thu Mar 26, 2015 6:44 am

Post by AliRaza08 » Thu Mar 26, 2015 6:50 am

бутон, се редактират текстовете на всички бутони едновременно , а не само на този който съм избрал .. ?




Kashmiri Butt

Post Reply