Препоръка за слушалки

t0shk0

Registered
Препоръчайте ми някакви слушалки за Galaxy S3 до 60/70 лева. Аз си бях харесал едни на dr dre, но всичките ми приятели ми казват, че не си стрували цената.
 
JVC HA-FX1X

само 49 лв в техномаркет/полис, звука е страхотен, баса е плътен, високите - чисти. Разбира се заедно с хубави слушалки върви и хубав плейър - PowerAMP, освен ако не го ползваш вече. :?:
 
beats by dre ? Ще дадеш 150$ за едни тапи http://www.beatsbydre.com/earphones/beats-tour/beats-beatstour,default,pd.html

или пък 300$ за това http://www.beatsbydre.com/headphones/beats-studio/beats-studio,default,pd.html .

Може и да изглеждат добре но не си заслужават цената ама никък. Едни слушалки за 30/40 лв с amp ще се справят в пъти по-добре. Ако пък си видял пък по-евтини fake са. Няма никакъв смисъл да даваш тези пари за тези слушалки. Изключително зле. Може и да ти хареса как се чуват, но просто не си слушал слушалки за тези пари, които ги предлагат. Вадят фалшив бас, не се справят на високите баси. Не си струват парите.

За тези пари мога да ти препоръчам Sennheiser CX400-II, ако търсиш in-ear слушалки :)

edit: http://www.technomarket.bg/products/09037077/akg-k324pwht и тези са добри :)
 
Beats не струват, потърси в Youtube - по-уважаваните youtubers какво казват. И аз имам един, хубави са, но не са 300 и нещо лева хубави.
Кажи какъв ти е бюджета горе-долу ?
 
Имам beats големите за $300 и потвърждавам това което горе хората са казали, просто не си струват. Колкото до другите които са ти препоръчвали нямам опит с тях.
 
Оригиналните в комплекта, с beats audio, fox hound и някой друг хубав мод за баса. Аз лично предпочитам този вариант вместо да давам излишни пари за слушалки .
 
от Автора няма ли да чуем дума :D Аз още си стоя зад jvc ha-fx1x :lol: избирал съм слушалки месец, какво ли не съм изчел...
 
Автора го е хванал сериозно мързела и го мързи да пише и само чете и събира информация :)

Иначе за слушалките, на мен всичките, които ми показахте ми харесват много, но още не съм решил какви точно да си взема. Намерих един магазин в града, където позволяват слушалките да се пробват на място и утре ще отида да разгледам с какво разполагат и може да си ги поръчам от там и те ще ми ги доставят. Утре ще пиша какво е станало :)

Мерси на всички, които предложиха нещо или изказаха мнение ;)
 

Горе