Грешка от код

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
3AKOHA
Нов
Нов
Posts: 21
Joined: Sat Sep 15, 2012 9:28 am

Грешка от код

Post by 3AKOHA » Sun Apr 07, 2013 9:17 am

Кода го вземах от този урок, но не става изважда ми някаква грешка.
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1720

инклуднах кода в index страницата къде искам да се показва текста от темата, но изписва някаква грешка и не мога да разбера как да оправя проблема в урока по-горе пише че бачка за phpbb3 версия, но нещо не мога да изкарам този код.
Ето каква грешка ми вади

Code: Select all

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nachinan/public_html/conf.php:3) in /home/nachinan/public_html/forum/includes/functions.php on line 2718
Return to index page
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'базатаданни.phpbb_posts_text' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM `phpbb_posts_text` WHERE `post_id` = '4'

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysqli.php
LINE: 182
CALL: dbal->sql_error()

FILE: /home/nachinan/public_html/includes/lastnews.php
LINE: 38
CALL: dbal_mysqli->sql_query()

FILE: /home/nachinan/public_html/index.php
LINE: 73
CALL: include('/home/nachinan/public_html/includes/lastnews.php')
Ще съм благодарен, ако някой ми помогне.

uphero
Потребител
Потребител
Posts: 705
Joined: Mon Feb 20, 2012 12:26 pm
Answers: 31
Location: Казанлък
Contact:

Re: Грешка от код

Post by uphero » Sun Apr 07, 2013 9:50 am

Ползвай това , малко само си подреди кода
[php]<?php

$latest = 8;//kolko temi
$forumId=6;//maid na foru
$latest_topics = "SELECT * FROM $table_prefix".topics." WHERE forum_id = '".$forumId."' AND topic_approved = '1' ORDER BY topic_time DESC LIMIT 0,$latest";
$topics = mysql_query($latest_topics);

echo "<table width=\"100%\">
<tr>
<th>Тема</th><th>Автор</th><th>Прегледана</th><th>Отговори</th> <th>Последно</th>
</tr>";
while($row = mysql_fetch_array($topics))
{
extract($row);
$topics_p = mysql_query("SELECT * FROM $table_prefix".users." WHERE `user_id`='$topic_poster'");
$row2 = mysql_fetch_array($topics_p);
$poster = $row2['username'];
$color = $row2['user_colour'];

$topiclast= date("d.M.Y в g:i a",$row['topic_last_post_time']);
$latest_topicss = "SELECT * FROM $table_prefix".forums." WHERE forum_id = '".$row['forum_id']."'";
$topicss = mysql_query($latest_topicss);
while($rows = mysql_fetch_array($topicss))
{
echo "
<tr onmouseover=\"this.style.backgroundColor='#a6a8a9';\" onmouseout=\"this.style.backgroundColor='#fff';\">

<td>
<a href='forum/viewtopic.$phpEx?t=$topic_id' style='font: 10px verdana;'><b>".$topic_title."</b></a>
&bull; <a href=\"http://game-stats.eu/forum/viewforum.php?f=".$row['forum_id']."\">".$rows['forum_name']."</a>
</td>
<td>
<a href='forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$topic_poster."' style='font-size: 10px; font-family: verdana;color: #$color'>".$poster."</a> </td>
<td><center>".$topic_views."</center></td>
<td><center>".$topic_replies."</center></td>
<td><a href='forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=".$topic_last_poster_id."' style='font-size: 10px; font-family: verdana;color: #$topic_last_poster_colour'>".$topic_last_poster_name."</a> <font style='font: 11px arial; color: #666;'>$topiclast</font></td>
</tr>";
}
}
echo '</table>'; ?>[/php]

3AKOHA
Нов
Нов
Posts: 21
Joined: Sat Sep 15, 2012 9:28 am

Post by 3AKOHA » Sun Apr 07, 2013 10:47 am

Въпроса ми е да изкарва последните теми, текста в последната пусната тема и заглавието и.

uphero
Потребител
Потребител
Posts: 705
Joined: Mon Feb 20, 2012 12:26 pm
Answers: 31
Location: Казанлък
Contact:

Post by uphero » Sun Apr 07, 2013 11:52 am

3AKOHA wrote:Въпроса ми е да изкарва последните теми, текста в последната пусната тема и заглавието и.
Само последната тема с съдържанието и да показва или последната тема + послените 10

3AKOHA
Нов
Нов
Posts: 21
Joined: Sat Sep 15, 2012 9:28 am

Post by 3AKOHA » Thu Apr 11, 2013 2:34 pm

Само последната тема с съдържанието и да показва
Last edited by 3AKOHA on Fri Apr 12, 2013 7:05 pm, edited 1 time in total.

3AKOHA
Нов
Нов
Posts: 21
Joined: Sat Sep 15, 2012 9:28 am

Post by 3AKOHA » Fri Apr 12, 2013 7:05 pm

Някой ще помогне ли?

Post Reply