Превеждане на език от .po/.mo?

qnkovweb

Registered
Имам една система за видеа и е на аглийски. Разбрах, че с програма може да се преведе и изтеглих Poedit. Заредих файла преведох 3-4 думи и сейвах като .po, но явно трябва и като .mo. Нещо не го разбрах, четох из интернета и пак не схванах защо така, а и ми дава няква грешка. Някой може ли да обясни как ще стане номера или да ми свърши тая работа? Не мисля, че ще отнеме повече от 10-15 минути в скайпа с него. [/php]
 
Ами ... виж някое видео защото е трудно да се обясни , щом до сега не си успял. Иначе е просто като действие, отваря се файла и се записва, но понякога я име на файла е прецакано, я самия файл е повреден... и стават проблеми. Така както си го описал е трудно да ти се помогне. Виж клипче и ако не стане, дай поне да видим грешката каква е.
 
Нищо не мога да разбера к'во правя човек и дали го правя като хората. Не знам дали има клипчета за тая работа. Няма ли кой да ми даде скайпа си и през тийма да ми го направи и тъкмо ще видя как става?
 
Има клипчета, точно това казвам. Понеже е трудно да се напише, е хубаво да видиш клип. How to translate po/mo files. Виж във youtube или може и във vbox дори да е качено.
 

Горе