Забиване при "Starting Windows"
Така като чета, вече съм почти 100% сигурен че е в процесора проблема. Виж админа какво казва. Първо като си свалил старата паста е възможно да си го наранил. Второ ако си сложил повече паста от колкото трябва тя може да е изтекла от страни, или да е прекалено дебел слоя и това създава проблеми. Не съм сигурен но мисля че не трябва да се пуска компютъра веднага след смяната. Трябва да се изчака определено време.
Не, не пали. Стигало до някакъв определен файл driver нещо си до колкото помня и забивало. На пастата слоя не е дебел, времето от слагането на пастата до включването на компютъра беше около 30мин до 1 час. Mалко е изкочила, но не мисля, че е проблем, казвам малко, защото е от тия кръглите радиатори и се вижда как е минала малко между ребрата му. Процесора не знам какво може да съм му прецакал, освен докато съм чистил с четката, което няма как да е брутално да съм окривил някое краче по дъното, но силно се съмнявам.eLite wrote:В Safe Mode пали ли?
- dakata__92
- Web-tourist
Колега, абе да те питам видеокартата вградена ли ти е? Ако не е вградена и си и я вадил виж извади я пак и я вкарай отново като духни няколко пъти на слота. Преди време се сетих, че на една машина когато вадих картата после се получи този дефект нещо за драйвъри прочие беше и продухах канала на порта и внимателно я поставих обратно и се управи. Нещо по периферията ти ти е. Аааа ииии виж изключи мишката и клавиатурата и остави само монитора да четеш грешки. А ако не си ги сложил мишката и клавиатурата ги свържи и пробвай.GaTio2 wrote:Не, не пали. Стигало до някакъв определен файл driver нещо си до колкото помня и забивало. На пастата слоя не е дебел, времето от слагането на пастата до включването на компютъра беше около 30мин до 1 час. Mалко е изкочила, но не мисля, че е проблем, казвам малко, защото е от тия кръглите радиатори и се вижда как е минала малко между ребрата му. Процесора не знам какво може да съм му прецакал, освен докато съм чистил с четката, което няма как да е брутално да съм окривил някое краче по дъното, но силно се съмнявам.eLite wrote:В Safe Mode пали ли?

Не, няма значение.GaTio2 wrote:Пробвах, да пак беше 300W, но пиновете на широката букса на дъното бяха с 4 по-малко, ако има значение.eLite wrote:Пробвал ли си с друго захранване?
Пробвай да boot-неш някое linux live cd.
Ако boot-не, отвори вградения terminal и изпълни следната команда:
Code: Select all
for i in 1 2 3 4; do while : ; do : ; done & done