TOSHIBA Satellite C660 - 28R към телевизор

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
User avatar
dakata__92
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3278
Joined: Tue Aug 02, 2011 7:24 pm
Answers: 126

TOSHIBA Satellite C660 - 28R към телевизор

Post by dakata__92 » Thu May 12, 2016 6:32 pm

Колеги, миналият ден реших да гледам мача на Кобрата на Телевизора но понеже нямам Diema Sport си пуснах онлайн немската RAN. Имам VGA изход на лаптопа и такъв на телевизора намираше ми се и кабел, та си викам чакай да прехвърля картината на телевизора. Да ама уви. Свързах го картина има всичко наред, само където не е на целият екран. Телевизора е 32 инча, а максималната резолюция която успях да подам на телевизора от лаптопа беше: 1366 x 768 каквато е и на лаптопа. Пробвах да сменя режимите от WinKey + P но пак не успях да подам по-голяма резолюция към телевизора. Кажете къде е проблема и как да го управя? :)

User avatar
DarkAngelOfhope
Потребител
Потребител
Posts: 739
Joined: Fri Jul 06, 2007 9:50 am
Answers: 37
Contact:

Post by DarkAngelOfhope » Fri May 13, 2016 7:03 am

Задаваш ли резолюция на телевизора като за втори монитор ?

И дори да е по малка резолюцията, телевизора би трябвало да разпъне картината на цял екран.

User avatar
dakata__92
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3278
Joined: Tue Aug 02, 2011 7:24 pm
Answers: 126

Post by dakata__92 » Fri May 13, 2016 7:07 am

DarkAngelOfhope wrote:Задаваш ли резолюция на телевизора като за втори монитор ?

И дори да е по малка резолюцията, телевизора би трябвало да разпъне картината на цял екран.
Не я разпъва, я кажи на Win 7 откъде се задава за вторият монитор резолюцията да не съм случайно объркал нещо, защото съм почти сигурен, че я зададох. :)

User avatar
DarkAngelOfhope
Потребител
Потребител
Posts: 739
Joined: Fri Jul 06, 2007 9:50 am
Answers: 37
Contact:

Post by DarkAngelOfhope » Fri May 13, 2016 7:50 am

https://www.youtube.com/watch?v=ddrBGpRYlQ0


Забравих да кажа че не трябва да задаваш дублиране на екрана а да го разшириш (от настройките за втори дисплей, win+P), защото ако дублираш, на ТВ ще е същата резолюция като на лаптопа.

А за разпъването на цял екран при по ниска резолюция от тази на ТВ трябва да е от неговите настройки. При мен е включено това защото иначе ще гледам кабелната с малка картина в средата на ТВ :)

Post Reply