Уордпрес

Post Reply
User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Уордпрес

Post by desita74 » Tue Dec 13, 2016 11:49 am

От известно време в сайта ми, който е направен на Уордпрес не излизат снимките в заглавната страница. В смисъл качвам си статията и прикачвам снимки в нея. По принцип преди излизаше първата снимка умалена заедно с малко текст на заглавната страница. Не знам , може би някаква настройка в темата трябва да дам за да излизат тези снимчици. Някакви идеи ако може да ми дадете. Благодаря

Fakeheal
Гуру
Гуру
Posts: 2677
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:37 am
Answers: 350
Location: /r/eyebleach
Contact:

Post by Fakeheal » Tue Dec 13, 2016 12:34 pm

Линк към блога?

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Tue Dec 13, 2016 12:38 pm

Провери правата на папката uploads.
Редно е да са 744 :)

https://www.uvic.ca/systems/assets/imag ... sFTP_1.png

User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Post by desita74 » Tue Dec 13, 2016 12:59 pm

В някои статии няма прикачени снимки, но там където има не излизат на заглавната страница.
http://promsnabbg.com/

Fakeheal
Гуру
Гуру
Posts: 2677
Joined: Sat Apr 17, 2010 6:37 am
Answers: 350
Location: /r/eyebleach
Contact:

Post by Fakeheal » Tue Dec 13, 2016 1:33 pm

Трябва да са зададени като cover photo или thumbnail, а не само в content-a на поста. Така ли са сложени?

User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Post by desita74 » Tue Dec 13, 2016 2:45 pm

оправи се. Значи вкарах един код във Function и ми се появи в режим на редакция Set featured image. Имам още 3 абсолютно еднакви сайта и това го няма и ми излизат снимките. както и да е важното е че се оправи. Благодаря за съдействието. Весели празници

Post Reply