Проблем със зареждането на jQuery

Post Reply
User avatar
SuCcEsS
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1625
Joined: Sat Mar 17, 2007 10:42 am
Answers: 64
Location: Царево

Проблем със зареждането на jQuery

Post by SuCcEsS » Fri Mar 03, 2017 9:09 am

Не се зарежда jQuery
пробвах даже със свален jquery да го заредя локално и пак не работи

Code: Select all

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=windows-1251"/>
<title><?php echo $lang&#91;'SITE_NAME'&#93;; ?></title>
<link rel="stylesheet" href="../design.css">
<script src="http&#58;//code.jquery.com/jquery-2.1.0-rc1.min.js"></script>
<script>
$&#40;document&#41;.ready&#40;funtion&#40;&#41;&#123;
	
	$&#40;'.chat_head'&#41;.click&#40;function&#40;&#41;&#123;
		$&#40;'.chat_body'&#41;.slideToggle&#40;'slow'&#41;;
	&#125;&#41;;
	
	$&#40;'.msg_head'&#41;.click&#40;function&#40;&#41;&#123;
		$&#40;'.msg_body'&#41;.slideToggle&#40;'slow'&#41;;
	&#125;&#41;;
	
&#125;&#41;;</script>
</head>

<body>

<div class="chat_box">
	<div class="chat_head">Приятели
	</div>
	<div class="chat_body">
	<div class="user">Just you</div>
	</div>
	</div>
<div class="msg_box" style="right&#58;440px;">
	<div class="msg_head" style="border-bottom&#58; 1px solid #888;">Just You
	<div class="close">x</div>
	</div>
	<div class="msg_body">
	<div class="msg_a">MSG A</div>
	<div class="msg_b">MSG B</div>
	</div>
	<div class="footer"><textarea class="msg_input" onfocus="&#40;this.value == '<?php echo $lang&#91;'MESSAGEINPUT'&#93;;?>'&#41; && &#40;this.value = ''&#41;"
       onblur="&#40;this.value == ''&#41; && &#40;this.value = '<?php echo $lang&#91;'MESSAGEINPUT'&#93;;?>'&#41;" rows="2"></textarea></div>
</div>

</body>
</html>
Last edited by SuCcEsS on Fri Mar 03, 2017 11:33 am, edited 1 time in total.

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 825
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Fri Mar 03, 2017 10:37 am

Ми нормално, когато разширението ти е на английски и ти го напишеш на български да не сработи :D

Ето какво си написал ти:
И как трябва да е:
:idea: :?:

User avatar
SuCcEsS
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1625
Joined: Sat Mar 17, 2007 10:42 am
Answers: 64
Location: Царево

Post by SuCcEsS » Fri Mar 03, 2017 11:21 am

да видях си грешката, но пак не зарежда

User avatar
lam3r4370
Шаман
Шаман
Posts: 3424
Joined: Wed Aug 20, 2008 4:12 pm
Answers: 131

Post by lam3r4370 » Fri Mar 03, 2017 11:49 am

Code: Select all

$&#40;document&#41;.ready&#40;funtion&#40;&#41;&#123;
funCtion, забравил си c-то :D

User avatar
SuCcEsS
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1625
Joined: Sat Mar 17, 2007 10:42 am
Answers: 64
Location: Царево

Post by SuCcEsS » Fri Mar 03, 2017 11:57 am

и това оправих но няма промяна

проблема е, че не зарежда javascript-овете

User avatar
Revelation
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 828
Joined: Sun Mar 24, 2013 1:23 pm
Answers: 60

Post by Revelation » Fri Mar 03, 2017 5:25 pm

SuCcEsS wrote:и това оправих но няма промяна

проблема е, че не зарежда javascript-овете

Конзолата понякога прави чудеса. Виж дали има нещо там.

Post Reply