Строително предприемачески холдинг

VictorBoy

Registered
Строително предприемачески холдинг с официален сайт http://www.buildholding.com е изпълнител на ключови за страната обекти във водното и инфраструктурното строителство. Всички обекти на компанията са завършени качествено и в срок. Холдингът разполага с цялата нужна механизация и човешки ресурс, за да изпълни самостоятелно мащабни проекти. "Строително-предприемачески холдинг" ЕООД работи още във високото и жилищното строителство.

За нас публикации са писали големи български печатни и електронни медии като Дневник -
http://www.dnevnik.bg/biznes/2009/02/02/667339_stroitelno_-_predpriemacheski_holding_eood_s_novo_logo/

Капитал -
http://www.capital.bg/klasacii/kapital_top_100/2011/07/04/1115458_stroitelno-predpriemacheski_holding_voden_impuls/

Повече информация за компанията може да намерите на нашия официален сайт и да се свържете с нас при нужда. Компанията създава и утвърждава ценности като опазване на околната среда, коректност с бизнес партньорите, изпълнение на всички национални и международни стандарти.

Компанията стартира своята дейност преди повече от 15 години, а сега е един от лидерите в строителния бранш.

"Строително предприемачески холдинг" ЕООД разполага със собствен автомобилен и машинен парк, високо квалифицирани специалисти, но най-високото ни отличие е качеството на нашите построени обекти и добавената стойност, която те носят на населението.

Като едни от най-големите инфраструктурни проекти на СП Холдинг се нареждат големи национални обекти като: водопречиствателни станции в Пазарджик и Хасково, новата сграда на пожарната в София, рекултивация на сметища за битови отпадъци край Кърджали, рехабилитацията на железопътните участъци Димитровград - Свиленград, Септември - Пловдив и много други.

"Строително предприемачески холдинг" ЕООД участва успешно в търгове в Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Албания, Румъния и дори Ирак.
 

Горе