Opencart проблем

OpenCart WordPress Joomla Mambo IPB E107 и т.н.
Post Reply
explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Opencart проблем

Post by explozen » Tue Oct 10, 2017 6:41 am

Здравейте,

Имам някакъв странен проблем със Opencart 2.3.0.2
Когато кликна за редактиране на вече качен продукт ми вади грешка:
http://prikachi.com/images/2/9196002A.png

Ще съм много благодарен ако някой ми удари едно рамо :?:

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 825
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Tue Oct 10, 2017 9:19 am

То ти пише, чети. Казва ти че под заявката вади 2 резултата, а явно се очаква да е 1. Може би имаш дублиран резултат или нещо си пипал заявките и не си сложил лимит или нещо такова :idea: :?:

explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Tue Oct 10, 2017 9:46 am

joTunkiq wrote:То ти пише, чети. Казва ти че под заявката вади 2 резултата, а явно се очаква да е 1. Може би имаш дублиран резултат или нещо си пипал заявките и не си сложил лимит или нещо такова :idea: :?:
Няма дублиращи се продукти и не съм пипал кода...

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Tue Oct 10, 2017 11:52 am

Да не си прехвърлял база данни :) от стара версия към нова ?

Все пак ще ти кажа къде е проблема, той се намира в oc_url_alias
Принципно си пише ясно къде е проблема и кой ред.

Направи тази проверка и ще видиш сам :)

Code: Select all

SELECT keyword FROM oc_url_alias WHERE query = 'product_id = 338'
Успех!

explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Wed Oct 11, 2017 9:26 am

Може да звучи тъпо но след като изтрих снимките на продуктите и се оправи :D :D :D

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Wed Oct 11, 2017 9:55 am

Това е защото някоя снимка е била на кирилица или е имала забранен символ но е лоша практика, при мен немога да си позволя такива неща защото магазините ми са със по 50к продукти :)

Радвам се че си решил проблема!
Успех!

explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Wed Oct 11, 2017 12:06 pm

novakabg wrote:Това е защото някоя снимка е била на кирилица или е имала забранен символ но е лоша практика, при мен немога да си позволя такива неща защото магазините ми са със по 50к продукти :)

Радвам се че си решил проблема!
Успех!
Проблема беше че са над 2мб снимката. Сега всичко е супер :)

Post Reply