Фейсбук бутон във форум

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
Post Reply
User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Фейсбук бутон във форум

Post by desita74 » Wed Dec 27, 2017 4:57 pm

Здравейте, искам да сложа "Фейсбук бутон"за вход във форум (Login Button). Копирах кода който ми дава Фейсбук , но не знам в кой точно файл да го поставя. Опитах в няколко, но те са писани на PHP и не приемат кода.

explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Wed Dec 27, 2017 7:12 pm

Със тази информация която даваш ние как да разгадаем какво, как и къде е проблема?

User avatar
anonimen
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 1534
Joined: Mon Jun 11, 2012 6:07 pm
Answers: 163
Location: Parse error: unexpected "}" in /home/index.php on line 26

Re: Фейсбук бутон във форум

Post by anonimen » Wed Dec 27, 2017 9:09 pm

desita74 wrote:Здравейте, искам да сложа "Фейсбук бутон"за вход във форум (Login Button). Копирах кода който ми дава Фейсбук , но не знам в кой точно файл да го поставя. Опитах в няколко, но те са писани на PHP и не приемат кода.
Какво разбираш под "Вход във форум" чрез фейсбук?
Искаш да регистрираш потребители в сайта си ли? Т.е. искаш да ги има в някакъв списък в твоя сайт ли?

User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Post by desita74 » Wed Dec 27, 2017 11:13 pm

Искам да има опция, който иска да се регистрира в моя форум , който е към сайта ми вместо да пише пощата си и парола , да има бутон на Фейсбук профила му с който директно се регистрира.

explozen
Турист
Турист
Posts: 413
Joined: Thu Feb 10, 2011 7:15 pm
Answers: 13

Post by explozen » Thu Dec 28, 2017 12:05 am


User avatar
desita74
Нов
Нов
Posts: 112
Joined: Sun Jan 04, 2009 10:11 pm
Location: РУСЕ

Post by desita74 » Thu Dec 28, 2017 8:04 pm

Ето ми форума
http://www.service-hybrid.com/forum/ucp ... e=register
Искам във формуляра да има Login Button на FB, с който да се влиза директно без допълнителна регистрация. Тези кодове които ФБ дава не ги приема във файловете. Сигурно има някакъв начин да стане.

Post Reply