Автоматично кликване след като зареди страницата

anonymous12

Registered
Може ли някой да ми даде такъв javascript, като влезе в сайта и като се зареди в нов прозорец автоматично да се отвори линка който съм поставил за кликване. И да може да да се направи на всеки ИП адрес да се отвори по 2-3 пъти за 24 часа и за дадено ИП изобщо да не се отвори.
 
Успях да сътворя това нещо, обаче като се отвори страницата искам новия прозорец да се отвори минимизиран, и да се отвори 10 пъти за един IP адрес за 24 часа и да напиша IP на даден човек за него да не се отвори.

Код:
<html>

<head>

<script>
window.onload = function(){
  document.getElementById("autoid").click();
}
</script>

</head>

<body>

<a href="http://rubensargsyan.com" target="_blank" id="autoid">Ruben Sargsyan's personal website</a>

</body>

</html>
 
https://stackoverflow.com/questions/11407153/open-a-window-behind-the-current-window-using-javascript-jquery

В отворения прозорец:

<body onLoad="setTimeout('window.blur()', 1000);"
onFocus="setTimeout('window.blur()', 1000);">

+ window.parent.opener.focus(); в onLoad listener-а на child-прозореца


За проверката колко пъти е отварян последните 24 часа записвай в бисквитки/local storage. (Второто не съм сигурен кога се ползва, прочети за него)



----
предлагат и това:

popunder = window.open('http://www.google.com','newwindow','width=200, height=200', "_blank");
popunder.blur();
window.focus();

Което ми изглежда същото, но някои казват, че не им работи.
 
Тъй като браузъра блокира изскачащи прозорци как мога да направя такъв прозорец първо като влезе в сайта да не се отвори нищо, а след като кликне някъде по сайта да се отвори на заден прозорец рекламата без браузъра да го блокира и Adblock да го засича. Например да задам 3 линка и 5 пъти да се отворят рекламите. Например при първото кликване да зареди 1-та реклама, при второто кликване да се зареди 2-та реклама и така едно по едно докато стане 5 и след 5-тия път да не се показва нищо в следващите 24 часа. Виждал съм такава реклама в pornhub :D :D като се влезне за първи път и като кликна някъде на заден прозорец се отваря рекламата 1 път и след това в следващите 24 часа не излиза нищо, а имам и Adblocker, който не го блокира.
 
след като кликне някъде по сайта да се отвори на заден прозорец рекламата без браузъра да го блокира и Adblock да го засича

В момента се 'биеш' с AdBlock. A това е лошо. Много лошо.

Ако потребителят е забранил изскачащите прозорци - чрез настройка на браузъра или чрез ад-блокер - няма значение - то е абсолютно грешна логика да се опиташ да заобиколиш това.

Не може да тормозиш потребителите по този начин и да очакваш успех. Преживяването им в твоя сайт трябва да им бъде приятно, а не засипано с 5 отворени прозореца от немай-къде, нито по тяхно желание, нито отворени след действие от тяхна страна (mouseclick).
 

Горе