Дропдаун с избор на брой продукти на страница в WordPress

C++ JAVA
User avatar
Revelation
Потребител
Потребител
Posts: 776
Joined: Sun Mar 24, 2013 1:23 pm
Answers: 57

Post by Revelation » Sat Mar 23, 2019 12:44 am

Ами намери заявката и замени тази част. Очевидно е, че тази стойност се записва някъде в базата данни и се взима по някакъв начин, за да се използва.

Мисля, че достатъчно те насочих какво точно трябва да търсиш.

heytar
Нов
Нов
Posts: 80
Joined: Mon Jun 29, 2015 7:28 am

Post by heytar » Sun Mar 24, 2019 8:01 am

Не си дал линк към плъгините които се ползват затова и отговора ми е -
https://www.google.com/search?q=pre_get ... oocommerce

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Mon Mar 25, 2019 6:14 am

Ако правилно съм разбрал идеята е да се намери заявката и да се преправи във формат с лимит за всяка стойност, която ще е на падащото меню?

User avatar
teroristd
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1769
Joined: Thu Feb 18, 2010 11:50 am
Answers: 83

Post by teroristd » Mon Mar 25, 2019 7:52 am

Това беше идеята от самото начало :). То няма друг начин да се направи.

User avatar
vinsbg
Гуру
Гуру
Posts: 2604
Joined: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm
Answers: 51
Location: София
Contact:

Post by vinsbg » Mon Mar 25, 2019 8:16 am

teroristd wrote:Това беше идеята от самото начало :). То няма друг начин да се направи.
Тогава това може би няма да ми свърши работа, защото при един ъпдейт на плъгина и всичко заминава.

Не мисля, че мога да сложа плъгин в чайлд темата, за да се избегне оувъррайда при ъпдейт на същия... или поне не знам за такъв начин?

User avatar
teroristd
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1769
Joined: Thu Feb 18, 2010 11:50 am
Answers: 83

Post by teroristd » Mon Mar 25, 2019 9:35 am

Може би тогава трябва да потърсиш друг плъгин който има такава функционалност.

User avatar
teroristd
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1769
Joined: Thu Feb 18, 2010 11:50 am
Answers: 83

Post by teroristd » Mon Mar 25, 2019 9:51 am

Хрумва ми и още една идея, но не знам дали ще сработи. Какво ще стане ако го презапишеш този плугин, с друго име? Тогава би трябвало да не се ъпдейтва.

Post Reply