Проблем с Php-fusion

themes , модове , проблеми , инсталация
User avatar
dumi
Турист
Турист
Posts: 530
Joined: Fri Apr 27, 2007 11:18 am
Answers: 14
Contact:

Проблем с Php-fusion

Post by dumi » Sun May 13, 2007 6:54 pm

Значи инсталлирвам PHP-Fusion след това като попълна всичко дата басе давам напреде попълвам всичко за администратора и после ми пише Инсталацията приключи, PHP-Fusion е готов за използване.
Кликни тук За да видиш своя сайт.
Бележка: трябва да изтриеш setup.php от сървъра си
и да chmod config.php на 644 за по-голяма сигурност.

Благодарим ви, че опитахте PHP-Fusion. изтрих setup.php но пак ме отхвърля към setup.php какво трябва да направя с това chmod config.php на 644 за по-голяма сигурност. за да ме пусне в сайта?

User avatar
SuCcEsS
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1625
Joined: Sat Mar 17, 2007 10:42 am
Answers: 64
Location: Царево

Post by SuCcEsS » Sun May 13, 2007 6:57 pm

Да ти кажа чесно и аз имам същия проблем с моя fusion изтрих си setup.php поправих си и файла но той не е от голямо значение де и пак не ми отваряше сайта незнам защо така.

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Sun May 13, 2007 7:25 pm

Пробвайте да си отворите сайта на линк: http://site.com/news.php

В php fusion news.php е главната страница ама чесно нз защо ви излиза този проблем. (при мен не е така)

User avatar
dumi
Турист
Турист
Posts: 530
Joined: Fri Apr 27, 2007 11:18 am
Answers: 14
Contact:

Post by dumi » Sun May 13, 2007 7:32 pm

The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

Open the Сайта home page, and then look for links to the information you want.
Click the Back button to try another link.
Click Search to look for information on the Internet.



HTTP 404 - File not found нестава

User avatar
roskata
Потребител
Потребител
Posts: 1144
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Answers: 18
Location: Плевен

Post by roskata » Mon May 14, 2007 5:44 am

Еми направи CHMOD на config.php и на още някои директории и ще стане, ето виж моят сайт на PHP-Fusion e, направил съм каквото трябва и за това става ;)

User avatar
advokata
Турист
Турист
Posts: 259
Joined: Mon Dec 04, 2006 5:04 pm
Answers: 9
Location: Alice COoper Land

Post by advokata » Mon May 14, 2007 5:53 am

roskata wrote:Еми направи CHMOD на config.php и на още някои директории и ще стане, ето виж моят сайт на PHP-Fusion e, направил съм каквото трябва и за това става ;)


Линка ти не работи. :?:

User avatar
Galli
Гуру
Гуру
Posts: 2012
Joined: Sat Nov 11, 2006 6:02 pm
Answers: 359

Post by Galli » Mon May 14, 2007 6:10 am

И освен да направиш config.php на 644, трябва всичко останало да е 777
Правиш config.php на 644 за да не може да се отваря (за сигурност).

Ето ти един пример: Опитай да отвориш http://freedemo.awardspace.com/config.php и ще напише Error 500: Script Execution Failure, защото е 644.

User avatar
roskata
Потребител
Потребител
Posts: 1144
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Answers: 18
Location: Плевен

Post by roskata » Mon May 14, 2007 7:10 am

advokata wrote:
roskata wrote:Еми направи CHMOD на config.php и на още някои директории и ще стане, ето виж моят сайт на PHP-Fusion e, направил съм каквото трябва и за това става ;)


Линка ти не работи. :?:

User avatar
roskata
Потребител
Потребител
Posts: 1144
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Answers: 18
Location: Плевен

Post by roskata » Mon May 14, 2007 8:59 am

roskata wrote:
advokata wrote:
roskata wrote:Еми направи CHMOD на config.php и на още някои директории и ще стане, ето виж моят сайт на PHP-Fusion e, направил съм каквото трябва и за това става ;)


Линка ти не работи. :?:


Оправих го...

kanadeca
Нов
Нов
Posts: 103
Joined: Sat Mar 03, 2007 8:39 pm

Post by kanadeca » Mon May 14, 2007 9:26 am

Мисля,че те питат как да направят chmod. Влезте в сайта през FTP. Дайте на config.php с дясно копче и натиснете най-долния линк - "File Attributes" От там задайте в текстовото поле 644,натиснете Enter и сте готови. Останалите файлове трябва да имат chmod на 777.

Post Reply