Последни теми в форумите (интегриран IPB)

themes , модове , проблеми , инсталация
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu May 31, 2007 7:14 pm

А разреши ли го?

То опциите в "панели" даде ли му "Разрешава"?

User avatar
FirstBlood
Турист
Турист
Posts: 561
Joined: Fri Feb 16, 2007 9:23 am
Answers: 14
Location: София,България

Post by FirstBlood » Thu May 31, 2007 7:26 pm

admin wrote:А разреши ли го?

То опциите в "панели" даде ли му "Разрешава"?

Разреших го, извадих го на страницата, но вместо линк има просто надпис с името на темата, а не линк.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu May 31, 2007 7:28 pm

FirstBlood wrote:
admin wrote:А разреши ли го?

То опциите в "панели" даде ли му "Разрешава"?

Разреших го, извадих го на страницата, но вместо линк има просто надпис с името на темата, а не линк.


Ми не трябва да е така.
Дай снимка да видя какво си попълнил.
Само от контрол панела снимай полетата в "Панели" дето попълваш.

User avatar
FirstBlood
Турист
Турист
Posts: 561
Joined: Fri Feb 16, 2007 9:23 am
Answers: 14
Location: София,България

Post by FirstBlood » Thu May 31, 2007 7:47 pm

Кода е дълъг, затова направо ще пейстна какво съм писал:

Code: Select all

openside("Последно в форумитеe");
$host="localhost";
//Ако го държите на вашия сървър. Ако не, посочете пътя до сървъра.
$user="root";
$pass="livermore";
$db="system_db";
//Прии мен е така, защото така съм кръстил БД на форума. Ако вие сте я кръстили по друг начин, променете го.
$table_topics="ipb_topics";
$table_forums="ipb_forums";
$table_category="ipb_categories";
$laforums="10";
//Колко теми да показва. Вие можете да изберете повече или по-малко.
$link=mysql_connect($host, $user, $pass);
$db=mysql_select_db($db);
$query="select * from $table_topics order by start_date desc limit 0,$laforums";
$result=mysql_query($query, $link);
while ($row=mysql_fetch_array($result)) {
$query1="select * from $table_forums where id='$row[forum_id]'";
$result1=mysql_query($query1, $link);
$row1=mysql_fetch_array($result1);
$forum_name=$row1[name];
$category_id=$row1[category];
$cat=$row2[name];
if ( $row[posts]==0 ){
echo "<a xhref='forum/index.php?showtopic=$row&#91;0&#93;'>$cat&#58; $row&#91;title&#93;</a><br>";
&#125;
//Това е за заглавието на темата.
else &#123;
echo "<a xhref='forum/index.php?showtopic=$row&#91;0&#93;'>$cat&#58; $row&#91;title&#93;</a> &#40;$row&#91;posts&#93;&#41;<br>";
&#125;
//Това е за  броя на отговорите в темата.
&#125; 
closeside&#40;&#41;;
И друго. Пробвах нещо:
Написах този

Code: Select all

openside&#40;"Последно в форумитеe"&#41;;
echo "<a hreff=http&#58;//www.web-tourist.net/>WT</a>";
closeside&#40;&#41;;
в един панел,зада видя какво става и пак е същата работа с линка.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu May 31, 2007 9:27 pm

FirstBlood wrote: И друго. Пробвах нещо:
Написах този

Code: Select all

openside&#40;"Последно в форумитеe"&#41;;
echo "<a hreff=http&#58;//www.web-tourist.net/>WT</a>";
closeside&#40;&#41;;
в един панел,зада видя какво става и пак е същата работа с линка.


Това е притеснително .
Защо не иска да изпълнява?
Освен да има някоя настройка от сорта на "Изпълнява ПХП код".
Де да знам но не срещам подобен проблем когато тествам нещо на php-fusion.

User avatar
FirstBlood
Турист
Турист
Posts: 561
Joined: Fri Feb 16, 2007 9:23 am
Answers: 14
Location: София,България

Post by FirstBlood » Fri Jun 01, 2007 5:57 am

admin wrote:
FirstBlood wrote: И друго. Пробвах нещо:
Написах този

Code: Select all

openside&#40;"Последно в форумитеe"&#41;;
echo "<a hreff=http&#58;//www.web-tourist.net/>WT</a>";
closeside&#40;&#41;;
в един панел,зада видя какво става и пак е същата работа с линка.


Това е притеснително .
Защо не иска да изпълнява?
Освен да има някоя настройка от сорта на "Изпълнява ПХП код".
Де да знам но не срещам подобен проблем когато тествам нещо на php-fusion.

Имал съм грешка ;)
не " hreff " , а "href"

Сега ще потърся грешки и в другия код.

User avatar
FirstBlood
Турист
Турист
Posts: 561
Joined: Fri Feb 16, 2007 9:23 am
Answers: 14
Location: София,България

Post by FirstBlood » Fri Jun 01, 2007 6:40 am

Оправих всичко. Проблема разбира се беше в кода.
Мерси :?:

Post Reply