как мога да го направя?

themes , модове , проблеми , инсталация
User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 4:40 pm

ми незнам кой е файла и за това питам

User avatar
renegat96
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1998
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:00 pm
Answers: 118

Post by renegat96 » Thu Jun 21, 2007 4:45 pm

svilkata12 wrote:ми незнам кой е файла и за това питам

май разбрах

отвори includes/pageNavigation.php
и намери

Code: Select all

	var $limit = null;
и на мястото на null напиши броя който искаш да показва
и кажи кво е станало 8)

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 5:22 pm

само дето и до сега не знам как се слагат новини слагам ги ръчно с празна страница

User avatar
renegat96
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1998
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:00 pm
Answers: 118

Post by renegat96 » Thu Jun 21, 2007 5:27 pm

svilkata12 wrote:само дето и до сега не знам как се слагат новини слагам ги ръчно с празна страница
къде не можеш да ги слагаш
в PHP-Fusion или във Joomla ??? :?

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 5:28 pm

Joomla иначе в PHP FUSION знам как

User avatar
renegat96
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1998
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:00 pm
Answers: 118

Post by renegat96 » Thu Jun 21, 2007 5:30 pm

svilkata12 wrote:Joomla иначе в PHP FUSION знам как
еми не съм работил с joomla... и не мога да ти кажа

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 5:33 pm

ок ами нищо.
ще те питам за друго тогава
значи сложих си една система PowerMovieList
и на втората стъпка на исталацията ми пише ето това знаеш ли как мога да го оправя:
ERROR: Your magic_quotes-settings differ from the default-settings. You can't use this script with different settings.
Please edit your php.ini and set magic_quotes_gpc on and magic_quotes_runtime off.
You could also use a .htaccess-file (for apache!) to set that.

User avatar
renegat96
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1998
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:00 pm
Answers: 118

Post by renegat96 » Thu Jun 21, 2007 5:37 pm

трябва да си единеш php.ini

намери
magic_quotes_gpc = Off
и го замести с това
magic_quotes_gpc = On
после намери
magic_quotes_runtime = Off
и го замести с това
magic_quotes_runtime = On

намери
magic_quotes_sybase = Off
и го замести
magic_quotes_sybase = On

и кажи кво е станало

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 5:44 pm

само дето не мога да открия файла php.ini даже и търсачката на Windows-а не го откривя?

User avatar
svilkata12
Потребител
Потребител
Posts: 603
Joined: Thu Jun 21, 2007 2:07 pm
Location: Русе

Post by svilkata12 » Thu Jun 21, 2007 5:58 pm

да не би да трябва да го създам тоя файл php.ini

Post Reply