Национално състезание по уеб разработване WEBLOZ '11

Post Reply
tkulev
Нов
Нов
Posts: 6
Joined: Sat Feb 21, 2009 4:28 pm

Национално състезание по уеб разработване WEBLOZ '11

Post by tkulev » Tue Mar 08, 2011 9:41 pm

Здравейте, съфорумци!

Радвам се да ви съобщя, за N-ти път (5-ти) пореден път, че и тази година ще се организира и проведе състезанието в гр.Лозница - WEBLOZ. И тази година то ще е в две категории, с подобрен регламент, ново жури и усъвършенстван формат. В него могат да участват ученици от V до ХІІ клас от всички училища в страната. Те трябва да защитят пред комисия собствени проекти в две категории – „Уеб дизайн” и „Интернет програмиране”. Участващите проекти в състезанието могат да бъдат изработени от екип до 2 ученика. От тази година за първи път се въвежда участието на по-малки ученици (5-8 клас), като те ще се състезават само в категория "Интернет програмиране"

Нагрaдният фонд на състезанието отново ще е над 3 000 лв., като ще се постараем и тази година да раздадем много поощрителни награди.

Новата комисия е както следва:

Уеб дизайн:

- Жустин Томс, Собственик на ABC Design & Communication
- Марина Петрова, Старши графичен дизайнер, Мелон
- Цветомир Четъшки, бивш победител на WEBLOZ в категория Уеб дизайн

Интернет приложения:

- Илия Горанов, началник отдел Уеб технологии, Информационно обслужване
- Атанас Георгиев, асистент в ФМИ при СУ
- Николай Стоицев, победител на WEBLOZ '09 и WEBLOZ '10 в категория Интернет програмиране

Тази година сме отново със сериозна подкрепени от бизнеса, както може да видите от логата в долната част на страницата ни. И тази година една съществена част от състезанието ще бъде отделена за супер интересни лекции, които ще се водят от членове на комисията, но и не само. Отново ще има лекцията на комисията, както и няколко изненади звързани с честването на 5-годишния ни юбилей.

Повече информация, както и регламента за участие може да намерите от страницата на състезанието: http://webloz.net/.

Не забравяйте да ни следите в twitter (@webloz) или в фейсбоок страница(http://facebook.com/webloz). Така ще научавате всичко първи :)

Телефон за информация GSM 0895 107 558 – Тихомил Кулев и на емейл: info[@]webloz.net

Регистрацията на проектите започва на 14-ти март и ще продължи до 25-ти март. Участвай, покажи знанията си! Научи нещо ново!

Post Reply