Как мога да добавя рангове?

themes , модове , проблеми , инсталация
User avatar
hackera
Гуру
Гуру
Posts: 2264
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:46 pm
Answers: 39
Location: София
Contact:

Как мога да добавя рангове?

Post by hackera » Wed May 16, 2007 12:07 pm

Как мога да добавя рангове освен теци двата дето си ги има?

User avatar
iwanov
Шаман
Шаман
Posts: 3045
Joined: Wed Nov 01, 2006 9:18 pm
Answers: 192
Location: Варна

Post by iwanov » Wed May 16, 2007 12:09 pm

В админ панела имаше меню за това.
Нямам инсталиран сайт и немога да ти кажа къде точно е. :wink:

User avatar
hackera
Гуру
Гуру
Posts: 2264
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:46 pm
Answers: 39
Location: София
Contact:

Post by hackera » Wed May 16, 2007 12:24 pm

Някой знаели точно къде се намира , защото нещо не мога да го намеря!

User avatar
roskata
Потребител
Потребител
Posts: 1144
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Answers: 18
Location: Плевен

Post by roskata » Wed May 16, 2007 12:37 pm

Какво искаш точно да добавиш? Всеки потребител който се регистрира е с ранг "Потребител", можеш да слагаш рангове на потребителите от Админ Панел >> Управление на потребителите >> Администратори, и от там избираш кой да е Админ/Шеф...

User avatar
hackera
Гуру
Гуру
Posts: 2264
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:46 pm
Answers: 39
Location: София
Contact:

Post by hackera » Wed May 16, 2007 1:07 pm

Искам да добавям рангове примерно ВИП напреднал ...

User avatar
roskata
Потребител
Потребител
Posts: 1144
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:47 pm
Answers: 18
Location: Плевен

Post by roskata » Wed May 16, 2007 1:45 pm

Апф... тва да не ти е форум... може ама що не си разгледаш малко Админ Панела...

User avatar
hackera
Гуру
Гуру
Posts: 2264
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:46 pm
Answers: 39
Location: София
Contact:

Post by hackera » Wed May 16, 2007 1:55 pm

roskata wrote:Апф... тва да не ти е форум... може ама що не си разгледаш малко Админ Панела...



Аз зададох директен въпрос от къде търсис и не го намериш!!!
Last edited by hackera on Wed May 16, 2007 3:35 pm, edited 1 time in total.

User avatar
EmPowerYou
Турист
Турист
Posts: 478
Joined: Mon Oct 23, 2006 7:19 am
Answers: 13

Post by EmPowerYou » Wed May 16, 2007 3:34 pm

Влизаш в Админ панела > Управление на потребителите > Потребителски групи и оттам добавяш групата...

User avatar
hackera
Гуру
Гуру
Posts: 2264
Joined: Wed Mar 21, 2007 4:46 pm
Answers: 39
Location: София
Contact:

Post by hackera » Wed May 16, 2007 4:04 pm

Да видях го това ,но аз искам както правя админи и после им пиши админ така да правя и ВИП няма ли такъв начин? :?

User avatar
renegat96
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1998
Joined: Sat Aug 12, 2006 2:00 pm
Answers: 118

Post by renegat96 » Fri May 18, 2007 4:39 pm


Post Reply