Подменю ?

themes , модове , проблеми , инсталация
Post Reply
User avatar
Marik
Турист
Турист
Posts: 552
Joined: Fri Oct 13, 2006 4:21 pm

Подменю ?

Post by Marik » Thu May 31, 2007 8:36 pm

Искам да попитам понеже имам едно флаш меню и искам като натиснат дадения бутон в панела де да се отвори под меню с тоя бутон възможно ли е и как ще стане номера ?

User avatar
miro_94
Потребител
Потребител
Posts: 1096
Joined: Thu Apr 05, 2007 8:46 pm
Answers: 140
Location: WT
Contact:

Post by miro_94 » Thu May 31, 2007 8:40 pm

Прати ми работния файл .flv и ми кажи на кой бутон искаш под меню и какво да е то.Ще ти го направя :D .

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3024
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Fri Jun 01, 2007 5:50 am

Даваш като натиснеш бутона да отидеш на кадрите където е подменюто. И не забравяш да го направиш да се спре на тях, а не да продължи да работи :)

Post Reply