Текст не се побира в поле

Всичко за Adobe продукта. Уроци и въпроси.
Post Reply
User avatar
PHPnMySQL
Нов
Нов
Posts: 197
Joined: Wed Feb 20, 2008 10:47 pm
Location: Megapolis Sofia City
Contact:

Текст не се побира в поле

Post by PHPnMySQL » Sat Dec 24, 2016 10:16 am

Здравейте! Селектирам контейнер в размера, в който ми трябва и почвам да пиша, но текста излиза след полето и не се вижда, т.е. просто не минава на нов ред, дори и да натисна ентър. В долния десен ъгъл се появява плюсче.

Как да задържа текста само в полето ?

Благодаря и весели празници!

VictorBoy
Нов
Нов
Posts: 37
Joined: Thu Jun 05, 2014 4:16 pm
Location: София
Contact:

Post by VictorBoy » Thu Mar 09, 2017 5:39 pm

Най-вероятно преди си увеличавал междуредовото разстояние и ФШ го помни и го прилага към новия ти текст. Според мен е това причината. След като си напишеш текста в кутийката, въпреки че не се събира го селектирай с Ctrl+A и после сложи междуредовото разстояние на Auto.
Успех

Post Reply