Има ли начин.

Post Reply
novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Има ли начин.

Post by novakabg » Thu Dec 29, 2016 9:56 am

Добър ден и весело посрещане на новата година.

Може ли някой приятел да има идея как да направя следното!

Искам един select да се append на няколко опции. :D

Ето и моят малак скрипт който не работи ест.
http://jsfiddle.net/5wpeowvb/

идеята е да се appeндва код за двете опции при повикване смени.

Дайте някаква идея :)

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 825
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Thu Dec 29, 2016 10:32 am

Брат, показвай кво имаш и кво искаш да стане. От някакъв код, който е написан не правилно, не може да се разбере какво искаш :)

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Thu Dec 29, 2016 10:41 am

Искам когато се натисне бутона смени.
Да направи hide na span text и да излиза options-select.
Тоест искам да ползвам едини опции за няколко реда.
Защото имам проблем със селекта когато направя клас за селекта братле не мога да го налагам мулти.

:)

Скивай тука как е направено. :)

http://jorimvanhove.com/plugins/demo/oc ... 3a1e33d8af

Таб: Status.
Не искам ajax запазването а само това, че когато натисна при текста да се появява select, но един за всички :).
Прочем в този модул няма php за тази част а само jquery.

joTunkiq
Потребител
Потребител
Posts: 825
Joined: Tue Dec 25, 2012 10:03 am
Answers: 142
Contact:

Post by joTunkiq » Thu Dec 29, 2016 11:45 am

Айде ето, има и готови плъгини, потърси за editable .

Земи тоя пен: http://codepen.io/anon/pen/ObKgeP от тука ако не може да се оправиш, не знам за какъв вдигат левел ми говориш. :D

novakabg
Турист
Турист
Posts: 337
Joined: Fri May 13, 2016 12:29 pm
Contact:

Post by novakabg » Thu Dec 29, 2016 11:47 am

Аааа браво моят.
Мерси много.
Аз направих друг метод но се скапваше при много товар!

Post Reply