GTX1050 DP не показва картина

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
mapka7a
Турист
Турист
Posts: 244
Joined: Mon Sep 05, 2011 9:21 am
Answers: 20
Location: Sofia
Contact:

GTX1050 DP не показва картина

Post by mapka7a » Tue Aug 15, 2017 6:17 pm

Здравейте, имаме следния въпрос,
правиме едни неща и разполагаме с такова дънно, ASUS h61M-k.
Имаме и GTX1050 видео и 1 AOC u2868. Когато сложиме картата. Всичко си тръгва перфектно работи. Пъхаме HDMI и изкарваме картина както очакваме, но когато сложим DP, нямаме картина. Някой може ли да бутне 1 рамо на какво може да се дължи.

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3024
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Aug 16, 2017 2:06 pm

Предполагам си с последната версия на драйвърите. Пробвай да изтриеш драйвърите с DDU и да ги инсталираш наново - https://www.wagnardsoft.com

Хубаво е да се посъветваш и във форума на nVidia ( https://forums.geforce.com/ ).

Ако с новите драйвери пак не тръгва, най-вероятно проблема е хардуерен и може да поискаш да ти сменят картата, там откъде си я купил.

mapka7a
Турист
Турист
Posts: 244
Joined: Mon Sep 05, 2011 9:21 am
Answers: 20
Location: Sofia
Contact:

Post by mapka7a » Wed Aug 16, 2017 2:46 pm

Пробвах и с DDU, проблема не е в картата, защото я тествахме преди да я сложа на тва PC и няма драми с DP, не е и от монитора, защото връзвам друго PC с DP и си бачка. Ъпдейтнал съм драйвърите до последна версия и биоса също.

Може би има някви настройки, които не знам. Все пак ще питам и в nVidia форума, благодаря за което

User avatar
DarkAngelOfhope
Потребител
Потребител
Posts: 739
Joined: Fri Jul 06, 2007 9:50 am
Answers: 37
Contact:

Post by DarkAngelOfhope » Wed Aug 16, 2017 5:19 pm

малко тъп въпрос, но все пак - като смените портовете, сменяте ли и настройката на монитора от къде да получава сигнал ?

mapka7a
Турист
Турист
Posts: 244
Joined: Mon Sep 05, 2011 9:21 am
Answers: 20
Location: Sofia
Contact:

Post by mapka7a » Thu Aug 17, 2017 12:15 pm

Да сменям настройките.
Както и да е темата може да бъде затворена.
Оправи се като влезнах в менюто на монитор ODC setup и смених от ДП1.1 -> 1.2, взе че тръгна и сега няма проблеми.

Благодаря на отзовалите се

Post Reply