Грешка в phpbb 3.1

Проблеми, въпроси, модове и темплейти.
systems
Турист
Турист
Posts: 279
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:04 pm
Location: ..

Грешка в phpbb 3.1

Post by systems » Wed Jul 24, 2019 11:52 am

Добър ден на някои случвало ли му се е phpbb 3.1 при
щракване на бутона изчисти всички сесии или изчистване на кеша форума да ви даде
AJAX грешка internal server error

иначе форума си работи без проблеми само когато му дам да изчисти
кеша или сесиите от админ панела ми дава тази грешка:

Image

http://prikachi.com/images/560/9615560g.png

моля ако на някои му се е случвало да му даде тази грешка да сподели има ли начин да се оправи и ако има какъв е тои.

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3015
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Jul 24, 2019 12:01 pm

Отвори Developer Tools и цъкни на таб-а Network и там можеш да видиш коя заявка бъгва и каква грешка дава.

systems
Турист
Турист
Posts: 279
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:04 pm
Location: ..

Post by systems » Wed Jul 24, 2019 12:08 pm

ако имате впредвид в админ панела на лог с грешки там няма никакви грешки лога е празен

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3015
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Jul 24, 2019 12:32 pm

Developer Tools е инструмент на Chrome.


https://developers.google.com/web/tools ... s/network/

systems
Турист
Турист
Posts: 279
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:04 pm
Location: ..

Post by systems » Wed Jul 24, 2019 12:50 pm

То неидва от браузъра пробвах с chrome, mozila,opera и като вляза в админ панела при натискане на бутоните които съм посочил дава тази грешка опитах и през компютъра и през телефона промяна няма а за теста инсталирах нов форум там работи без грешки
намерих тази тема:

https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2397006 понеже съм с дебиан дадох права 0777 ... а никаква.

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3015
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Jul 24, 2019 12:56 pm

Човек.. Като използваш това, което съм ти дал, можеш да проследиш коя точно е грешната AJAX заявка и да видиш каква точно грешка ти дава..

Повече от това не мога да ти помогна.. Направи каквото съм ти написъл и ще разберем точно каква е грешката. Иначе можем само да гадаем.

systems
Турист
Турист
Posts: 279
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:04 pm
Location: ..

Post by systems » Wed Jul 24, 2019 1:23 pm

ето това ми дава google developloment

Code: Select all

jquery.min.js:4 POST https://adres/forums/adm/index.php?i=acp_main&sid=947e8e7…&mode=main 500 (Internal Server Error)
core.js?assets_version=372:269 AJAX error. status: error, message: Internal Server Error
jquery.min.js:4 POST https://adres/forums/adm/index.php?i=acp_main&sid=947e8e7…&mode=main 500 (Internal Server Error)
core.js?assets_version=372:269 AJAX error. status: error, message: Internal Server Error

User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3015
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Jul 24, 2019 2:23 pm

Трябва да цъкнеш на NETWORK таб-а..

Ще видиш нещо от сорта на картинката. И грешната заявка ще е оцветена в червено.. Трябва да я цъкнеш и ще видиш каква точно грешка ти дава PHP-то.

Image

systems
Турист
Турист
Posts: 279
Joined: Fri Sep 28, 2012 7:04 pm
Location: ..

Post by systems » Wed Jul 24, 2019 2:29 pm


User avatar
deam0n
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3015
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 204
Location: Шопландия
Contact:

Post by deam0n » Wed Jul 24, 2019 2:36 pm

Трябва да рефрешнеш като е отворено това, за да ти излезнат заявките :)

Post Reply