Как да го преместя?

Post Reply
qnkov90
Нов
Нов
Posts: 61
Joined: Sun Mar 26, 2017 6:05 pm

Как да го преместя?

Post by qnkov90 » Fri May 22, 2020 1:46 pm

Здравейте. Искам да преместя един борд с текст или нещо да изместиме, за да се вижда като хората.

https://prnt.sc/sls8pq - видимо навлиза в дясната половина.

user - test123 pass - Test123123


акаунт - https://otaku.bg/otakubg/user/test123/

Къв код да му лепна, за да го отместя наляво?

User avatar
dakata__92
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3261
Joined: Tue Aug 02, 2011 7:24 pm
Answers: 126

Re: Как да го преместя?

Post by dakata__92 » Fri May 22, 2020 2:27 pm

qnkov90 wrote:
Fri May 22, 2020 1:46 pm
Здравейте. Искам да преместя един борд с текст или нещо да изместиме, за да се вижда като хората.

https://prnt.sc/sls8pq - видимо навлиза в дясната половина.

user - test123 pass - Test123123


акаунт - https://otaku.bg/otakubg/user/test123/

Къв код да му лепна, за да го отместя наляво?
На <ul> му добави right: 85px;

qnkov90
Нов
Нов
Posts: 61
Joined: Sun Mar 26, 2017 6:05 pm

Re: Как да го преместя?

Post by qnkov90 » Fri May 22, 2020 3:55 pm

Малко по-конкретно?
https://prnt.sc/slv1oi
Не трябва ли в тоя стил да добавя някакъв код? Или горе дето е ауто, да стане на 85px?

User avatar
dakata__92
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3261
Joined: Tue Aug 02, 2011 7:24 pm
Answers: 126

Re: Как да го преместя?

Post by dakata__92 » Fri May 22, 2020 3:59 pm

qnkov90 wrote:
Fri May 22, 2020 3:55 pm
Малко по-конкретно?
https://prnt.sc/slv1oi
Не трябва ли в тоя стил да добавя някакъв код? Или горе дето е ауто, да стане на 85px?
<ul style="right: 85px;">

Сложи си го на първо време а в последствие може да го промениш да е в проценти та като преминаваш на мобилна версия да е по-културно! :D

Тъпо решение ти давам но поне няма да ти го гледат потребителите.

qnkov90
Нов
Нов
Posts: 61
Joined: Sun Mar 26, 2017 6:05 pm

Re: Как да го преместя?

Post by qnkov90 » Fri May 22, 2020 4:06 pm

То това дори не знам в кой файл да го сложа. Не е в .css-са... Понеже на снимката виждам се вижда цсс-са за тоя dropdown ... Но не мога да се сетя как и какъв код да сложа, а това съм го правил и сам и не помня как...

Post Reply